Yok, sağ gözü sağlam. En son paylaştıkları videoda gözüküyor.Sanki Uta'nın sağ gözü yok gibi.Bakalım Uta'nın sağ gözünü kim kör etmiş
Bunun Shanks ile nasıl bir bağlantısı çıkacak?Uta'nın nasıl bir dramı var hep birlikte öğreneceğiz yakında.
Şarkıyı söylerkenki seslendirmeni ile konuşurkenki farklı kişiler. Ado, 18 yaşında bildiğim kadarıyla ama şu anda Japonya'da çok popüler. En bilindik şarkısı:Genç olmasından ötürü herhalde sevmedim ben. Şarkı söylerken farklıdır muhtemelen
Myanimelistte yazmıyor derken serideki seslendiricisinden bahsetmiştim ben de zaten. Şarkıyı söyleyen kızın sesi güzel sakin söylediğinde aimer esintisi sunuyorŞarkıyı söylerkenki seslendirmeni ile konuşurkenki farklı kişiler. Ado, 18 yaşında bildiğim kadarıyla ama şu anda Japonya'da çok popüler. En bilindik şarkısı:
Sesinin ne kadar potansiyel taşıdığı da en çok bu şarkıda belli oluyor bence.
Kaori Nazuka seslendirecek kalan kısımları.Myanimelistte yazmıyor derken serideki seslendiricisinden bahsetmiştim ben de zaten. Şarkıyı söyleyen kızın sesi güzel sakin söylediğinde aimer esintisi sunuyor
Çok iyiydi cidden.Bu filmi hiçbir beklentim olmadan izlemiştim, baya güzel çıkmıştı özellikle bu son sahnesi bambaşkaydı gerçekten.
Seslendirdiği karakterlere baktım da hiç benzetemedim ilginç. Neyse sen öyle diyorsan öyledir. Chelsea, Maria Ross, Tsubaki gibi sevdiğim karakterleri de seslendirmiş ama ısınamadım karakter uyuz geldi biraz.Kaori Nazuka seslendirecek kalan kısımları.
@Vegapunk senin için güzel bir haber bak xdSeslendirmenler belli. Şarkıları söylerken Uta'yı aşkım Ado seslendirecek. Japonya'daki en güçlü genç vokal.