Sen gitme salon ortasında suiiii muii çekersin Türk OP kitlesi viral olur anasını satayımGidesim geldi reis resmen nasıl anlattın öyle jsdhfsdf
Sen gitme salon ortasında suiiii muii çekersin Türk OP kitlesi viral olur anasını satayımGidesim geldi reis resmen nasıl anlattın öyle jsdhfsdf
İyi seyirler dostum.Reis gitmeyipte ne yapayım?
Çok uzun zamandır:"Keşke bir One Piece filmi gelse de Türk sinemalarında izleyebilsek" diyen biriyim.
O sinema salonunun büyük ekranında,çok iyi bir ses sisteminde One Piece filmi izlemek benim hayalini kurduğum şey idi.
Film vasat bile olsa o filme gitmek benim için kaçınılmaz birşey artık.
Sen gitme reis.Ne diye gideceksin ki zaten?Bu forum hater dolu bakma sen kardeşim böyle olumsuz yorumlara. Sanat eseri kıvamında şarkı ve klip çekmiş adamlar en modern animasyon teknikleriyle renklendirme yapmışlar animasyonlar ateş ediyor ters köşeli bir kurgusu var çok fazla önemli karakter toplanmış ve serinin gidişatını derinden etkileyebilecek olaylar yaşanıyor. Mangadaki karakterler işi gücü bırakmış aynı adada sözleşmiş bu film kaçmaz.
Alttan alttan fakirliğime vurgu yaptığın için kalbim kırıldı ama alışığız olsun. İyi seyirler dostumSen gitme reis.Ne diye gideceksin ki zaten?
Aman boşver.Filmin çıkmasına birkaç ay daha kaldı zaten.Birkaç ay daha bekler öyle seyredersin internetten.Ne kaybedeceksin ki?
Sadece bir büyük ekranda izleyebilme fırsatını ve evde yaşayamayacağın kaliteli ses deneyimi zaten çok önemli değil.
Çok çakalsın dostum.Hemen demagoji.Alttan alttan fakirliğime vurgu yaptığın için kalbim kırıldı ama alışığız olsun. İyi seyirler dostum
Spoiler yeyip filmin başından sonuna ne olduğunu öğrenmesem giderdim ben de.Çok çakalsın dostum.Hemen demagoji.
Şaka bir yana gidene de saygım var,gitmeyene de saygım var.Ben sadece gitme sebebimi açıklamıştım.
Yoksa cuma cuma kimsenin kalbini kırmak istememiştim.
Kırdıysam affola.
Katılmak isteyenlere göre cumartesi ya da pazar gidebiliriz buradan ayarlayalım.Oha bu film vizyona girmiş şimdi öğrendim. Hafta sonu @Mushelia ile izlemeye gidiyoruz bu filmi. Ankaralı kf üyeleri gelin buluşalım. Kim ne zaman gidecek bu filme?
@Sodex @Luffy's Meat (bildiğim tüm ankaralılar bu kadar bu yüzden sadece ikinizi etiketledim :s)
@UnAllen 'de Ankara diye biliyorum. O da gidecek birileri var mı diye arıyordu.Oha bu film vizyona girmiş şimdi öğrendim. Hafta sonu @Mushelia ile izlemeye gidiyoruz bu filmi. Ankaralı kf üyeleri gelin buluşalım. Kim ne zaman gidecek bu filme?
@Sodex @Luffy's Meat (bildiğim tüm ankaralılar bu kadar bu yüzden sadece ikinizi etiketledim :s)