KıskanıyorVar bir şeyler belli. Konuna da laf atıp duruyor.
KıskanıyorVar bir şeyler belli. Konuna da laf atıp duruyor.
Yakalandın.Demek bundan önce @Chibi Şeytan üzerinde odaklıyordun.Konunun tutmasının suçlusu sen değilsin ama nefretimi 50 kişiye odaklayacağıma direk sana odaklamak daha kolay. Yoksa kişisel bir şey değil
Neyi saklamışım ki yakalanayım lan açık açık yazıyorum işte. Sınav senesi ahını alamam Lamia'nın. Zaten böyle çok çeken tiplerin dini yanı kuvvetli olur göklerden gelen bir kararla hayatımız kaymasın.Yakalandın.Demek bundan önce @Chibi Şeytan üzerinde odaklıyordun.
Yazık günah değil mi ya insan bu sınavla ne ilgisi var.Allah kimseyi senin eline düşürmesinNeyi saklamışım ki yakalanayım lan açık açık yazıyorum işte. Sınav senesi ahını alamam Lamia'nın. Zaten böyle çok çeken tiplerin dini yanı kuvvetli olur göklerden gelen bir kararla hayatımız kaymasın.
@sensey tam bir arap spoilercı algısı al bak. Bebelere sevgimi göstermekten başka ne yapmışım : /Yazık günah değil mi ya insan bu sınavla ne ilgisi var.Allah kimseyi senin eline düşürmesin
Öyle paylaşmak mantıksız şu anda. Çünkü o "Memerips" resmi İngilizce çeviri değil. Fansub çevirisi, hatta PGS ile alintilanmis bir çeviri. Bakarsan alt yaziya göreceksin, cok fazla typesetting ve anlam çeviri hatasi var. Ben o sürümü olabildiğince düzeltmeye çalışarak paylaştım. Simdi ise elimde resmi İngilizce alt yazı çevirisi var, onun üzerinden alt yazıyı düzenliyorum. Ondan sonra HD kodlamayla discordumda paylaşacağım. Alt yaziyi ise BD'si çıkınca paylaşmak daha mantıklı.sadece altyazı dosyası mevcut mu?
Eyi izlemeler.Biz link istiyoruz sen discord diyorsun. Ben ne bileyim senin discordun ne. Altı üstü özelden link atacaksın. Kalsın başka yerden izlerim.
Şu mesajdan bi 50 yıl yatarın var aman diyim. Mesajı kaldır istersen ben de alıntıyı silerim…Kaido'nun ağladığı saldırılara Aramaki sadece ah dedi. Shanks'ın adamları tarafından onaylı zirve saldırısı da ancak ah dedirtti Aramaki'ye. Shanks ancak Mihawk'tan eğitim alırsa Aramaki'yi çizer yoksa gerisi bir ejderin korsancılık oyunları.
İyi hal indiriminden 20 yıl düş bence Kizaru takım elbise giyiyor.Şu mesajdan bi 50 yıl yatarın var aman diyim. Mesajı kaldır istersen ben de alıntıyı silerim…