sadece altyazı dosyası mevcut mu?3 ay önce çevirisini ben yapmıştım, izleyen izledi bile.
sadece altyazı dosyası mevcut mu?3 ay önce çevirisini ben yapmıştım, izleyen izledi bile.
Dezenformasyon yasası yürürlüğe girmedi mi yahu nereye şikayet edebiliriz Amiral lobisinin sahte haberlerini bilen var mı? :S
Siz yaptınız aylarca neyse ki geriye işlemiyor sen 10 sene alırdin.Dezenformasyon yasası yürürlüğe girmedi mi yahu nereye şikayet edebiliriz Amiral lobisinin sahte haberlerini bilen var mı? :S
Biz link istiyoruz sen discord diyorsun. Ben ne bileyim senin discordun ne. Altı üstü özelden link atacaksın. Kalsın başka yerden izlerim.Discord kanalimda, onun bağlantısı da hesabimin hakkinda kısmında.
Sizin yüzünüzden amiralci gençler Kizaru Shanks dövüyor diye 70 lira bayılıp sonra sivil katletmeye yeltenip Shanks’dan kaçan amiralleri izleyecek. Bu vebali üzerinize almayın…Siz yaptınız aylarca neyse ki geriye işlemiyor sen 10 sene alırdin.
aha güncel olarak işledin suçu, cimere postaladım.Sizin yüzünüzden amiralci gençler Kizaru Shanks dövüyor diye 70 lira bayılıp sonra sivil katletmeye yeltenip Shanks’dan kaçan amiralleri izleyecek. Bu vebali üzerinize almayın…
Biz en azından sahne kesip Spoiler paylaşmıyoruz.Dezenformasyon yasası yürürlüğe girmedi mi yahu nereye şikayet edebiliriz Amiral lobisinin sahte haberlerini bilen var mı? :S
Kimse yenmiyor, Shank ortamdan uzarken haki salıyor. Fujitora da siviller zarar görecek gerekçesiyle peşlemeyelim diyor. Aylarca başımızi şisirdıler bu sebeple.Bu film aylar öncesinden çıkmadı mı yahu? Bir Kizaru yeniyor, bir Shanks yeniyor anlamadım film değişip duruyor mu sürekli?