Hangi olaylar?Mangadaki son olaylara göre bir Amiral Yonko tayfasını rahat temizliyor.
Hangi olaylar?Mangadaki son olaylara göre bir Amiral Yonko tayfasını rahat temizliyor.
Aramaki vs King ve Queen.Hangi olaylar?
Ama ne hikmetse Akainu cesaret edemiyor tek imparatorlu bir adaya gitmeye.Shanks ve tayfası 3 Amiral alır ise tamamen senin fikrin dostum. Mangadaki son olaylara göre bir Amiral Yonko tayfasını rahat temizliyor.
Evet Yonko harici. Beckman Amiral çıkarsa o tayfa 2 Amiral alır elbette. Ona bağlı biraz.@sensey
Edit: Tayfasından kasıt yonko hariciydi sanırım. Yanlış anladım gibi.
Dostum bu 20 yıllık mesele. Sorunun cevabını Gorosei vermedi mi Kaido ve BM için ağlayarak? Adamlar denge istiyor sadece.Ama ne hikmetse Akainu cesaret edemiyor tek imparatorlu bir adaya gitmeye.
Aramaki'nin King ve Queen'i temizlemesi, King'in on günün sonunda Punk Hazard'a gidip Akainu ile Aokoji'yi temizlemesi gibi bir şey.Aramaki vs King ve Queen.
Resmi çeviride Aramaki saldıran taraf değil. Adam yoldan geçerken King ve Queen önünü kesmiş. Aramaki kavgaya gerek yok demiş. Adamlar dalmış yine. Reis senin cümlen Arapların verdiği fake spoiler ile uygun. Resmi çeviride olaylar belli. Bir hafta geçti zaten olaylardan. Sağlıkları iyi demek ki.Aramaki'nin King ve Queen'i temizlemesi, King'in on günün sonunda Punk Hazard'a gidip Akainu ile Aokoji'yi temizlemesi gibi bir şey.
Buggy bunu görseydi @Mihawk ı asla almazdıMihawk'a yaptırdığın olay yüzünden boykot ediyoruz![]()
King ve Queen 10 gün mü dövüşmüş?Aramaki'nin King ve Queen'i temizlemesi, King'in on günün sonunda Punk Hazard'a gidip Akainu ile Aokoji'yi temizlemesi gibi bir şey.