Wb, Marineford'da kral haki mi salmış da onla kıyaslıyorsunuz
Bu adamın optan haberi yok galiba
Wb, Marineford'da kral haki mi salmış da onla kıyaslıyorsunuz
Şu hakiyi salacak sıhhati olsaymış kimse ölmeden çıkarlarmış oradan.Wb, Marineford'da kral haki mi salmış da onla kıyaslıyorsunuz
Shanks'ın hakisi hadi daha güçlü olsun iyice şişirmesi lazım adamın, orasını anladık da WB nedir arkadaş ne bileyim Rayleigh de Lütfü de. Haki salmış olanlarla kıyasla Wb haki salmamış dahaŞu hakiyi salacak sıhhati olsaymış kimse ölmeden çıkarlarmış oradan.
Bu fake spoiler veren kişiler sadece Luffy'ye yakın kişileri şişiriyor. WB yerine Roger olsa MF'de böyle bir cümle kurmazdı. Shanks, Yasopp, Sabo, Rayleigh, Gaban filan iyi uçuyor.Wb, Marineford'da kral haki mi salmış da onla kıyaslıyorsunuz
Adamın olan olayla alakası yokBu fake spoiler veren kişiler sadece Luffy'ye yakın kişileri şişiriyor. WB yerine Roger olsa MF'de böyle bir cümle kurmazdı. Shanks, Yasopp, Sabo, Rayleigh, Gaban filan iyi uçuyor.
MF WB<<Shanks dedik zaten.Adamın olan olayla alakası yok
Hq'de WB koramiral bayıltamamış kral hakiyle, ulan WB Marinefordda kimi bayıltmış kral hakiyle
@Alpamis da hemen gidip beğenmiş yorumu WB yapamamış bu adam yapmış diye, biz de bunla tartışıyoruz işte
Law filmde var maalesef.Law'ın filmde olmaması Law'a yazar.
Fanları gibi desene ismi lazım değil bazı fanları yalan dolan ile iftira atıyorlar baş harfi @Montana
Ace şapkalı kedi mi gördüm ne gördüm bişey gördüm ama anlayamadımNe yaşanıyor burada. Bunlar neye karşı dövüşüyor. Kedi gibi bir surat gördüm. Etraf rengarenk..
Teslim olmamıştır bilerek savaşmıyorlardır onlar yersenTeslim olmuş Kizaru yine... :S