Fırtınaya Shanks'ın kral hakisi sebep olduysa anlarım da başka türlü bağ kuramadımFıırtına vardı
Bizimkiler 2 metre ötedeki çamuru farketmiyorlar hala.
Caribou olayını ben de anlayamadım açıkçası.
Fırtınaya Shanks'ın kral hakisi sebep olduysa anlarım da başka türlü bağ kuramadımFıırtına vardı
Bizimkiler 2 metre ötedeki çamuru farketmiyorlar hala.
Hatırlamak için baktım. Uyku ilacı sıkmışlar. sjhjsh :dd.dOlayı tam hatırlayamadım ama pusuyu fark edemedilerse gözlemlerine "-" yazar
Ben anlamam. Yeti Kardeşler tek atmış bildiğin.Vs atmadılar pusu attılar.Yine red kazanmış neyse rövanş yaparsın.
Onun uyku ilacı olduğunu anlamamaları da eksi yazabilir belkiHatırlamak için baktım. Uyku ilacı sıkmışlar. sjhjsh :dd.d
Karakter çizimleri yapıldığında belliydi zaten. Zorla getirilmiş gibiydi pek bir isteksiz duruşu vardı Bepo'nun yanında. :dd.dLaw normalde olmayacakmış filmde. Bepo Uta hayranı diye gelmek zorunda kalmış.
Law popçu olmadığını kanıtlayarak bir daha sevgimi kazandı.
Videonun ismi Zoro vs Yeti ...Hatırlamak için baktım. Uyku ilacı sıkmışlar. sjhjsh :dd.d
Yeti kardeşler arkadan yakaladı sanıyordum. Ondan emin olmaya bakmıştım. Yine de gafil avlanmışlar.Onun uyku ilacı olduğunu anlamamaları da eksi yazabilir belki
Ee, ama bunların olayı da gafil avlamak değil miydi zaten? Gizemli gizemli dolaşıyorlardı diye hatırlıyorum.Yeti kardeşler arkadan yakaladı sanıyordum. Ondan emin olmaya bakmıştım. Yine de gafil avlanmışlar.
Öyleymiş.Ee, ama bunların olayı da gafil avlamak değil miydi zaten? Gizemli gizemli dolaşıyorlardı diye hatırlıyorum.