Bu fotoğrafı kullanarak o kadar çok dalga geçilmişti ki. Dalga denilen şey gerçek oldu iyi mi
Tamam, dediğin gibi iki karakterden de en iyi oldukları konuları çıkarıyorum.Gözlem Kata’nın en iyi olduğu konu Kata gözlemle varolmuş bir sağ kol bile diyebiliriz gücünün yarısından çoğunu buna borçlu.Luffy bile yenilmez sandı bir an gözlem yüzünden adam dövüşürken buna yükleniyor.En iyi olduğu konuda bile bir Yc3 onu geçtiyse bu iş bitmiştir geçmiş olsun.Kendisinden daha zayıf bir sağ kol çıkma ihtimali de kalmadı gibi birşey ümitler Shiryuu’da artık ama o da olmaz artık biliyorsunuz.
Sanji ona da bir operasyon çekerAdam bowling topu gibi dövüşuyor her yanı karizma olsa nolur? Şu tayfada bile Sanji'nin karşisına böyle tip koymuş adam.
Yarın Mihawk İm'in oğlu çıkarsa düşersin dilime.Soylu kanı taşıyan Shanks'tan daha azı beklenmezdi. Sonuçta kendisi bir Kutsal Ejder.
Yarın Mihawk İm'in oğlu çıkarsa düşersin dilime.
Bence de Roger kaçırmasa şu anki gibi biri olmama ihtimali vardı, makara değil.Mihawk zaten soylu. Shanks ile dostluğu buradan geliyor. Shanks'ın aksine, kendisi kaçırılmadı. İsteyerek ayrıldı oradan. Shanks kaçırılmasa şu an kafasında fanusla milletin sırtına biniyordu. Öyle bir karakter çünkü. Haksız mıyım? @Montana
Yok daha neler Marco ve King denkti ikisi de bundan güçlüydü Yasopp bile bu ikisi kadar güçlü çıkacak.Roo ve Beckmann bu ikisini de aşabilir.Kata bu ikisiyle Queen arasında bir yerde en fazla.Hakkını yemiyorum bak ederi o kadar.Queen zaten Sanji rakibi aradaki fark fazla değil.Marco ve King Kata'dan zayıftı la.. hakkını yeme o kadar
Shiki vs Garp+SengokuGarp'a yazdıkça yazıyor...
Bakıyorum da laf yememek için 4 şeritli yol yapıyorsun Shanks'ı kime binerken gördün de garezlendin. Adam beni kaçırmışlar o çıktım sayılmaz beni geri alın da dememiş.Mihawk zaten soylu. Shanks ile dostluğu buradan geliyor. Shanks'ın aksine, kendisi kaçırılmadı. İsteyerek ayrıldı oradan. Shanks kaçırılmasa şu an kafasında fanusla milletin sırtına biniyordu. Öyle bir karakter çünkü. Haksız mıyım? @Montana