Majestic
Lucci sadece birkaç konuşma yapacak. Birkaç adam pataklayacak, sonra da köşesine çekilecek. Ben böyle bekliyorum. Arada iki tokat Luffy'e de vurur ama söyleyeyim.
Nami daha önce grandline falan girmiş miydi, nereden tanıyor acaba?Carina ve Tesoro ile ilgili bilgi:
Nami'nin, Luffy'ye katılmadan önce yani korsanları soyduğu günlerden beri Carina ile tanışıklığı varmış.
Ayrıca Tesoro, Kutsal Ejderler ile bir anlaşma yapma niyetindeymiş. Eğer bu gerçekleşirse Yeni Dünya'nın güç dengesi değişecekmiş.
Bilgiler için Ap'den Sandman'e teşekkür ederiz.
O zaman bunlar kutsal oldukları zaman yanındaki kadın mı oluyor bu kadın ? *Nami daha önce grandline falan girmiş miydi, nereden tanıyor acaba?
O oluyo, nete yazınca bu çıktı.O zaman bunlar kutsal oldukları zaman yanındaki kadın mı oluyor bu kadın ? *
Ha o zaman gene Nami den yırtacaklar herhalde olayların şeyini bu kadın anlatacak Nami ile de tanıdıklarmış .Öyle öyle çakacaklar herhalde durumu.O oluyo, nete yazınca bu çıktı.
Carina sonradan GL a gitmiştir belki.Nami daha önce grandline falan girmiş miydi, nereden tanıyor acaba?
O olabilir zaten, ben acaba Nami'de önceden gitti mi diye düşündüm, belki girmiştir bir gemiye gitmiştir. bu konuda bir şey söylemdi değil mi? O kadar parayı east blue den iyi çalmış.Carina sonradan GL a gitmiştir belki.
Mingo'dan büyük beklentilerim var, gücünü, elinin ne kadar uzun olduğunu bu filmde gösterecek. Oda bu sefer erken davrandı Dof'un aslında ne olduğunu hemen gösterecek.Ha o zaman gene Nami den yırtacaklar herhalde olayların şeyini bu kadın anlatacak Nami ile de tanıdıklarmış .Öyle öyle çakacaklar herhalde durumu.