Kutsalların desteği ile kendi şeyinden değil.O son dediğin imkansız gibi. Dressrosa olaylarında Cp0 hükümeti bile ezmiş geçmiş. Akainu da buna kızıyordu hatta. Nasıl olur da kutsalların köpeklerine ezildiniz falan diyordu.
Kutsalların desteği ile kendi şeyinden değil.O son dediğin imkansız gibi. Dressrosa olaylarında Cp0 hükümeti bile ezmiş geçmiş. Akainu da buna kızıyordu hatta. Nasıl olur da kutsalların köpeklerine ezildiniz falan diyordu.
Ben de onu diyorum zaten. Politik gücü yeri geldiğinde Akainu'dan bile fazla oluyor anlaşılan.Kutsalların desteği ile kendi şeyinden değil.
Sallantıda bir gücü var diyom bendeBen de onu diyorum zaten. Politik gücü yeri geldiğinde Akainu'dan bile fazla oluyor anlaşılan.
Yanlış o sıralama, öncelikle kutsal ejderler yönetmiyor dünyayı, Gorosei yönetiyor (bi bakıma kutsal ejderlerede bebek bakıcılığı yapıyorlar), tüm siyasi askeri ve diğer meselelerden bu 5 adam sorumlu,Kutsal ejder> Chipher Pol Aigis>Gorosei>Filo Amirali.
Politik güç böyle.
Diğer CP birimleri için öyle ama Aigis farklı.Yanlış o sıralama, öncelikle kutsal ejderler yönetmiyor dünyayı, Gorosei yönetiyor (bi bakıma kutsal ejderlerede bebek bakıcılığı yapıyorlar), tüm siyasi askeri ve diğer meselelerden bu 5 adam sorumlu,
Onların hemen altında askeri işlerden sorumlu "Başkomutan" ünvanı ile Kong var,
Kong'dan sonra aralarında bir hiyerarşi olmaksızın, hepsi ayrı ayrı Kong'a bağlı olan gruplar var, bunlar;
- Denizci Karargahı
- Chipper Pol
- Shichibukai
- Enies Loby
- Geriye kalan hükümet görevlileri şeklinde toplu bi sınıflandırma yapılmış 4 ana grup dışında kalanlar için,