Karasakalin 2 şeytan meyve sahibi olma sebebi anormal vücudu imiş galiba.
Versin Sengoku'ya da versin. Garp'ta olmamasını düşünemiyorum bile gerçekten. Belki liderlik etmeyi istemediği için fıtrat olarak diyeceğim ama kendim de inanmam bu dediğime.Sengoku is confirmed a user of all 3 haki!!
Garp and Tsuru are users of CoO and CoA.
Hayda. Garp gibi birisinde de çıkar, çıkması gerek.
Sengoku falan hak ediyor yinede. Sırf korsanlarda olması tuhaf olurdu. Garp gibi birisinde mutlaka çıkmalı.Versin Sengoku'ya da versin. Garp'ta olmamasını düşünemiyorum bile gerçekten. Belki liderlik etmeyi istemediği için fıtrat olarak diyeceğim ama kendim de inanmam bu dediğime.
Bu MF'de Luffy'nin h hakisine neden bu kadar şaşırdılar ki? Her 3 kişiden 5'inde var zati. Eski 3 amirale de versin. Dragon'a da verecek. Zoro eksik kalır mı ona da. MaşallahSengoku falan hak ediyor yinede. Sırf korsanlarda olması tuhaf olurdu. Garp gibi birisinde mutlaka çıkmalı.
Chinjao'da olmasaydı Garp'ta olmamasını garipsemezdim.Sengoku is confirmed a user of all 3 haki!!
Garp and Tsuru are users of CoO and CoA.
Hayda. Garp gibi birisinde de çıkar, çıkması gerek.
Fujitora’s devil fruit: zushi-zushi fruit (stomp-stomp fruit)
Büyük güç olduğu içindir. Aslında baktığımız zaman yine herkeste çıkmıyor. Bir tek Akainu'da çıkabilir şu anki denizcilerden. Eskilerden de Garp ve Sengoku'da çıkmıştır.Bu MF'de Luffy'nin h hakisine neden bu kadar şaşırdılar ki? Her 3 kişiden 5'inde var zati. Eski 3 amirale de versin. Dragon'a da verecek. Zoro eksik kalır mı ona da. Maşallah