Merakla bekliyoruz.Martta çıkacak olanda Garp ile ilgili bilgiler olacakmış sanırım, şimdiden heyecanla bekliyoruz...
Edit: Sengoku, Aokiji, Fujitora ve Sabo da olacakmış.
Merakla bekliyoruz.Martta çıkacak olanda Garp ile ilgili bilgiler olacakmış sanırım, şimdiden heyecanla bekliyoruz...
Edit: Sengoku, Aokiji, Fujitora ve Sabo da olacakmış.
Güzel bir bilgiymiş. Umarım Rocks'a ek olarak çıkar. Zaten "Kahraman" olayını söylediler. Tekrarlamazlar umarım.
zaten haki her canlının içinde bulunan bir güç değilmiydi karasakal gibi bir yonkou'nun haki bilmemesi saçma olurdu.Bu Teach'de haki yok o yüzden yami yamiyi buldu hikayeleri yalan oldu. Bir de Teach nerede haki göstermiş? Kartlar doğru mu değil mi?
Herkes açamıyordu önceden haki çok azdı 2 sene öncesinde öyle teoriler vardı.zaten haki her canlının içinde bulunan bir güç değilmiydi karasakal gibi bir yonkou'nun haki bilmemesi saçma olurdu.
Gözlem ve Silahlanma'yı bilen herkes öğrenebilir zaten onda sıkıntı yok.Gözlem ve Koka yı herkes kullanabilir o zaman Chopper hepsini bu arc açacak o zaman.
o açamayan kişiler kral hakisine bayılır.Herkes açamıyordu önceden haki çok azdı 2 sene öncesinde öyle teoriler vardı.
Anidende olabilir canım mesela Usopp biri göstermedi aniden oldu.Gözlem ve Silahlanma'yı bilen herkes öğrenebilir zaten onda sıkıntı yok.
Chopper açar mı orası muamma yani birinin bir şeyleri göstermesi lazım.
Mesela Ray Luffy'i gözlem de belli bir teknikle çalıştırıyordu...
Tamam da devamlı kullanabilmesi için diyorum. Mesela Usopp açtı ama şuan aktif bir şekilde Luffy gibi falan kullanabilir mi?Anidende olabilir canım mesela Usopp biri göstermedi aniden oldu.
Bizim tayfadakiler ustalaşana kadar bilemiyorum seri nereye gider. Bazı şeyler biranda olacak bence .sTamam da devamlı kullanabilmesi için diyorum. Mesela Usopp açtı ama şuan aktif bir şekilde Luffy gibi falan kullanabilir mi?
Yani bir patlamaydı o kendisi bile şaşırıyor yaptığına. Bunu iyi bir şekilde kullanıp öğrenmesi olayını diyorum. Yoksa Luffy de ilk kullandığında hemen hemen aynı şekilde hissetmiştir. Kullanmak başka ustalaşmak başka.