O zaman artık SBSleri de kabul etmiyoruz.
Ben ikna oldum, artık her şeyi Oda onaylı kabul ediyorum, bu iş bitmiştir.Aslında ODA'nın kendisi son SBS'de bununla ilgili bir şey dedi.
Son sbsde 9. soruda mangadaki her karaktere ayrı ayrı vakit ayırırsam yetiştiremem o yüzden çok takılmayın devam edin ama illa merak ediyorsanız sbs ve vivre cardlardan takip edebilirsiniz demiş.
Yenmiş derken ? Yüzünün yarısını alan adamı diyorsun sanırım. Peki o adama ne olmuştu ki ? Ha aşağı düşüp geri gelmiştiAkainu'yu yenmiş adamla, Chopper-Brook-Nami'nin ayar manyağı yaptığı karakteri bir tutmak.
WB gibi bir karakterle o iki kekoyu bir tutmak... Hmm.
Maksimum amiral olabilir.Tesüf ederim.
Matematik basit.Yenmiş derken ? Yüzünün yarısını alan adamı diyorsun sanırım. Peki o adama ne olmuştu ki ? Ha aşağı düşüp geri gelmişti
Ben inanmıyorum, mangada görmem lazım. Bunu söyleyen Oda'ya inanmıyorum, ben mangayı çizen Oda'ya inanırım, diğer Oda'nın dedikleri beni ve forumu ilgilendirmiyor.Aslında ODA'nın kendisi son SBS'de bununla ilgili bir şey dedi.
Son sbsde 9. soruda mangadaki her karaktere ayrı ayrı vakit ayırırsam yetiştiremem o yüzden çok takılmayın devam edin ama illa merak ediyorsanız sbs ve vivre cardlardan takip edebilirsiniz demiş.
Adam sbsde sbs ve kartları bekleyin demiş, daha ne demesi lazım inanmanız için be.Ben inanmıyorum, mangada görmem lazım. Bunu söyleyen Oda'ya inanmıyorum, ben mangayı çizen Oda'ya inanırım, diğer Oda'nın dedikleri beni ve forumu ilgilendirmiyor.
Pekiiii, bunu diyen mangayı çizen Oda mı? Hayır. Bunu diyen sbs ve card ları yapan Oda. Büyük oyunu görün artık ya lütfennnnn. Söylemeyecektim ama söylüyorum Oda çift kişilikli hadi çıkın işin içinden şimdi.Adam sbsde sbs ve kartları bekleyin demiş, daha ne demesi lazım inanmanız için be.