Yuhhh ammaaa g4 beline geliyordur herhalde
Video olarak var YouTube'da.Tüm karakterlerin resmi bir karşılaştırması olsa iyi olurdu.
Yuhhh ammaaa g4 beline geliyordur herhalde
Video olarak var YouTube'da.Tüm karakterlerin resmi bir karşılaştırması olsa iyi olurdu.
G4 belini gelip geçiyor olabilir, Luffy'nin başı vücuduna göre inanılmaz küçük duruyordu.Yuhhh ammaaa g4 beline geliyordur herhalde
Video olarak var YouTube'da.
Allah'tan G4 var (bunu bana bile dedirttin Oda)G4 belini gelip geçiyor olabilir, Luffy'nin başı vücuduna göre inanılmaz küçük duruyordu.
O resmi değildir.
Luffy'nin boyu 1.80. iki metre desen üst üste koyduğum zaman çok absürt olmuyor. Bir de Katakuri'nin bacakları gövdesine göre daha uzun.Allah'tan G4 var (bunu bana bile dedirttin Oda)
Resmi mi tam emin değilim ama değilse bile +/-3-5 cm farkla tutuyor gibi çoğu karakterin boyu. En azından bir fikir verir. 2 metre adamı 3 metre yazmazlar sonuçta.
Luffy 1.80 mi Smoker yoksa örnek mi verdin?Luffy'nin boyu 1.80. iki metre desen üst üste koyduğum zaman çok absürt olmuyor. Bir de Katakuri'nin bacakları gövdesine göre daha uzun.
Evet bacaklar baya uzun. Sonuç olarak mod'larla kurtarıyor. G4, 3 metreden fazla zaten bildiğim kadarıyla.Luffy'nin boyu 1.80. iki metre desen üst üste koyduğum zaman çok absürt olmuyor. Bir de Katakuri'nin bacakları gövdesine göre daha uzun.
1.72-1.73 diye kalmış benim aklımda.Luffy 1.80 mi Smoker yoksa örnek mi verdin?
1.74 normalde, ben düz hesap 1.80 dedim.Luffy 1.80 mi Smoker yoksa örnek mi verdin?