wbnin sağ kolu içinde aynı şeyler söyleniyordu bi ara.korsanlar kralının sağ kolunun ödülünün 1.5b den az olması çok saçma olur benn beckman için ise kaptanına yakın güçte deniyor onunda ödülü 1.5bden yukarıdadır
wbnin sağ kolu içinde aynı şeyler söyleniyordu bi ara.korsanlar kralının sağ kolunun ödülünün 1.5b den az olması çok saçma olur benn beckman için ise kaptanına yakın güçte deniyor onunda ödülü 1.5bden yukarıdadır
X-drake hakkında bir şey var mı? Yahu hala zaman atlama sonrası ödülünü bilmiyoruz.Derli toplu olsun dedim. Şu anlık bu bilgiler var.
-King: 1.390.000.000
-Who's Who: 546.000.000
-Sasaki: 472.000.000
-Black Maria: 480.000.000
-Ulti: 400.000.000
-Page One: 290.000.000
-Kaido 59 yaşında, 710 cm, Grand Line doğumlu
-Yamato, ''kadın'' olarak geçiyor ve doğduğu yer ''belirsiz''
-Tüm Uçan Altılı, 2 tip haki kullanabiliyor
-King 47 yaşında, 613 cm, Grand Line doğumlu
-Queen 56 yaşında, 612 cm, Grand Line doğumlu
-Black Maria Wano'da doğmuş, Who's Who ise North Blue'da
O haber morgan abartısı olsa bile luffy bu arc sonrası zaten yonkou gibi olucak O yüzden ben 1.5 milyar olayına çok takılmıyorum1'den yüksek çıkar zaten. Luffy'nin "5. imparator"olayı artık bir anlam kazanıyor. Sağ kollar altında kaldı bu ödülün. O yüzden lordlar da kalabilir gibi gözüküyor.
Morgan abartısı olan yerler vardı ama Luffy bu ödülü haketti. İki tane komutan indirdi aynı arkta. Bunları göz ardı etmemek lazım.O haber morgan abartısı olsa bile luffy bu arc sonrası zaten yonkou gibi olucak O yüzden ben 1.5 milyar olayına çok takılmıyorum
Luffy'nin önceden almadığı ödüllerde var Kuro,Mr3,Enel,Moria bunlara sayılsın.Morgan abartısı olan yerler vardı ama Luffy bu ödülü haketti. İki tane komutan indirdi aynı arkta. Bunları göz ardı etmemek lazım.
yok ben 5. imparator olayı için demiştim,o morganın yorumuydu ama wano sonrası gerçek olucakMorgan abartısı olan yerler vardı ama Luffy bu ödülü haketti. İki tane komutan indirdi aynı arkta. Bunları göz ardı etmemek lazım.
rayleigle marcoyu bir mi tutuyorsun birde beckmanın kaptanına yakın güçte olduğu bilgisi gerçek bir bilgi zatenwbnin sağ kolu içinde aynı şeyler söyleniyordu bi ara.
Yakın demiyor. O tayfada ödüller daha dengeli dendi. Ama öyle aşırı yüksek çıkmaz.korsanlar kralının sağ kolunun ödülünün 1.5b den az olması çok saçma olur benn beckman için ise kaptanına yakın güçte deniyor onunda ödülü 1.5bden yukarıdadır
1.5 milyar üstü neden çıkamasın kingden 110m fazla olur altı üstü hem rayleigh 2 veya 2.5 milyar çıksa şaşmam adam tüm hakilerde usta bu yaşında amirala kafa tutuyorYakın demiyor. O tayfada ödüller daha dengeli dendi. Ama öyle aşırı yüksek çıkmaz.