Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Fanbook/Databook "Vivre Card"

WB de Kaido'yu seviyor işte anlamıyor musun kardeşi o da, bahaneye girme işte hikaye anlatma oluyor artık işin o kısmı. Ödüllü olan korsanı niye seviyormuş hem ?

King'in gücünü göstermesi lazım hakkını vererek kaybedecek bence.
Marco bilmiyor mu WB'nin gecmisini. O da kardesiydi derdi. Adam gitmiyoruz çünkü çok adam kaybederiz totomuz yemedi diyor.

En iyi kılıç olsun ne fark eder. Bana ağla yazıyorsan sen ağlamışsın en başından haberin yok. Ben kime bel altı çalışıyorum da gelip çıldırıyorsunuz anlamadım ki. Hani patladın diyorum şakasına bana da yapabilirsin de WB için şu kadar düşmeyin adam balon karakter. :/
Reis bir ben senin patladın yazmalarına lan bana nasıl patladın yazarsın şu şu şundan dolayı patlamadım yazmıyorum ki açıklıyorsam da senin için değil benim bilmeyen için, geyiğine yazdığını biliyorum zaten senin atışmaktan zevk aldığım için yapıyorum bende eğleniyorum yani.

O resimde de dalga geçtim işte. Bak sen bana gel de Roger, Newgateden daha kral adam, Roger Odenin dediği gibi bir başka falan. Bunlara eyvallah derim. Güç yorumluyoruz ikisi denk yorumunu bile kabul etmeyeceksiniz neredeyse objektif değilsiniz kusura bakmayın. Ben Rogerıda severim Newgate'i de. Ha ama Newgate hatalıyken, Roger sütten çıkmış ak kaşık değil. İkisi de korsan, ikisinin de hataları var. Bu seride Luffy gibi saf birisi bile tamamen temiz değil. Newgate'in Odenin intikamını almamasını eleştirin korktu deyin eyvallah ama Rogerda öleceğini bile bile çocuk yapıp, ortada bıraktı karısını hükümetin neslinin sonlanması için uğraşacağı da belliydi. Ortada sevgisiz bir çocuk bıraktı ikimizindi sevdiği Ace karakterinin, bu kadar yaşama isteğinin zayıf olma sebebi babası. Newgate sana göre adam değilse de Roger baş melek değil.

kartlarda demiş ben anlamam. denjiro en güçlü diye sana sunuyom sen bana saçlarını boyatmış diyon :d
Kartlarda her denilene tamamsan Fuji ve Greenbull'un birer ezik olduğunu kabul etmen gerek.Ödül toplamları 2 milyarı bile geçmeyen 4 tane adam tarafından mumyalanmışlar.Sabo istisna falan da deyip kotaramazsın diğerleri değil çünkü.

Kartlarda her denilene tamamsan Fuji ve Greenbull'un birer ezik olduğunu kabul etmen gerek.Ödül toplamları 2 milyarı bile geçmeyen 4 tane adam tarafından mumyalanmışlar.
Ryonun bandajlı sahnesini at tamam dicem -_- Fujiyi amiralden saymıyorum, katılıyorum buna. Akainu onlardan üstün Ivayı yoldan geçerken alıyordu. +1

Tabi tabi hatta aynı adada büyümüş bunlar. Wb 3 yıl erken açılmış denize yaşı büyük olduğu için xd
Katakuri ve Doflamingo'yu aynı kefeye koyuyorsan yorum yapmayacağım üzerine. İstediğin gibi düşün ne diyeyim. Katakuri rakip, Doflamingo düşman. Xebec düşman, Newgate, rakip bu kadar basit. Ben kardeşler demedim rekabet ve düşmanlık farklı şeyler. Newgate'i ortadan kaldırmak için en büyük rakibi Garp ile ittifak olup kutsal korur mu Roger bir düşün bakalım :s

Ryonun bandajlı sahnesini at tamam dicem -_- Fujiyi amiralden saymıyorum, katılıyorum buna. Akainu onlardan üstün Ivayı yoldan geçerken alıyordu. +1
Akainu'yu da ben amiralden saymıyorum o ne olacak.Filo amiralinden bahsediyorsun şu an.Yahu Fuji çok büyük ihtimalle daha bile güçlüdür GB'den.Ivankov kimden daha üstün merak ettim bu arada.Sabo'dan çok çok daha zayıf.Diğerlerinden de daha güçlü olup olmadığı belli değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 27)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık