Garp'a bak nasıl gitmiş Rayleigh'i dövmüş falan da dersin yakında sen beklerimNe bahanesi la, kabul ettim işte. Garp'a bak lan nasıl korkmuş, WB'e haksızlık etmişiz ya. Garp WB'den daha pis korkmuş.
Garp'a bak nasıl gitmiş Rayleigh'i dövmüş falan da dersin yakında sen beklerimNe bahanesi la, kabul ettim işte. Garp'a bak lan nasıl korkmuş, WB'e haksızlık etmişiz ya. Garp WB'den daha pis korkmuş.
Yok abi fena tırsmış ben bu sahneyi hatırlamıyordum. WB tekrar ilahlaştı gözümde.Garp'a bak nasıl gitmiş Rayleigh'i dövmüş falan da dersin yakında sen beklerim
WB'nin tıstığı yer dediğin yerde WB'nin konuşması bile yok, ama neyse hadi bitiriyorum burada sen gözü karartmışsın xDYok abi fena tırsmış ben bu sahneyi hatırlamıyordum. WB tekrar ilahlaştı gözümde.
Yok la WB tırsmış bile sayılmaz bu Garp sahnesinden sonra. WB büyük adam çıktı.WB'nin tıstığı yer dediğin yerde WB'nin konuşması bile yok, ama neyse hadi bitiriyorum burada sen gözü karartmışsın xD
Seride ki karakterler benim düşünce mi mi karşılaştırdın cidden?''Sana göre heralde Mihawk'ın kılıcı alelade düz bir kılıçtı Mihawk en iyi kılıç yaptı. '' böyle bir şey demedim. Mihawk o seviyeye getirdi dedim. 0'dan bir şeyi 100'e çıkarmak ile 50'yi 100'e çıkarmak farklı şeyler. Ama Mihawk'ın sözü açık. Her kılıç Kokutou Yoru olabilir. Senin mantığın yerine, serinin en iyi kılıç ustasının söylediği sözü doğru kabul ediyorum.
Mihawk'tan daha iyi biliyorum diyorsan bir şey diyemem.
Huh, Zoro >= Luffy diyen derin analiz reis geldi.Wb dedigimiz adamın tahtını kimse sallayamaz. Hele Garp gibi sümüklüler asla. Garp-boy'lar önce o ünvanın neden Garp'ta olmadığına saç baş yolsun sonra Wb'ye laf etsin. Hadi yallahhhh!
Adam değil ki niye unvan onda olsunWb dedigimiz adamın tahtını kimse sallayamaz. Hele Garp gibi sümüklüler asla. Garp-boy'lar önce o ünvanın neden Garp'ta olmadığına saç baş yolsun sonra Wb'ye laf etsin. Hadi yallahhhh!
Bu benim argumanimdiAdam değil ki niye unvan ondu olsun
Edit: Komiklik olsun diye söylemiyorum böyle bir bahane vardı zamanında xD