Bekliyor ama bu mangada da geçiyor.Mihawk şenks’den güçlü birini bekliddkjddjkdkdkdkkdkkd
Ulan Oda ya goy goy yapıyoruz ama böyle şeylere izin vermiş olması hoş değil tabiki.
Bekliyor ama bu mangada da geçiyor.Mihawk şenks’den güçlü birini bekliddkjddjkdkdkdkkdkkd
Ulan Oda ya goy goy yapıyoruz ama böyle şeylere izin vermiş olması hoş değil tabiki.
Nerde geçiyor?Bekliyor ama bu mangada da geçiyor.
O dediğin olay ilk bölümlerde Luffy'nin Shanks'e ''Seni geçeceğim'' dedi olayın yorumlaması.Bekliyor ama bu mangada da geçiyor.
Yani tek kollu diye Shanks'ı beğenmemesi gayet öyle olduğunu gösteriyor.Nerde geçiyor?
Anlamadım.O dediğin olay ilk bölümlerde Luffy'nin Shanks'e ''Seni geçeceğim'' dedi olayın yorumlaması.
Reis gözünü seveyim yapma:/ Başkası yapsın ama sen yapma çünkü sen benim için çok değerlisin.Bekliyor ama bu mangada da geçiyor.
Sen istersen yapmam reyis, sen de benim için öylesin.Reis gözünü seveyim yapma:/ Başkası yapsın ama sen yapma çünkü sen benim için çok değerlisin.
Ya bırak allahını seversenYani tek kollu diye Shanks'ı beğenmemesi gayet öyle olduğunu gösteriyor.
Anlamadım.
Aksi benim için sorun değil. Van Piss'e dahil hayallerim hep yok oluyor zaten. Alışığım.Ya bırak allahını seversen
Bekleme durumu yok yani. Vivre'de geçen durum da Luffy-Shanks muhabbetinin yorumlaması.Yani tek kollu diye Shanks'ı beğenmemesi gayet öyle olduğunu gösteriyor.
Anlamadım.
Ha anladım. Ben bireysel olarak dövüşmek istediği kişiyi kast ediyor diye biliyordum.Bekleme durumu yok yani. Vivre'de geçen durum da Luffy-Shanks muhabbetinin yorumlaması.