Yok yaşı 36 deniyor şu an için. Zaman yolculuğu olmasaydı 56 olurdu.Maşallah Wano'da ne cengaverler yetişiyor. Adam 16 yaşında sakal bırakmış.
"Foxfire Kin'emon"[6] is a samurai from Wano Country,[5] a retainer of the Kozuki Family,[2] the captain of the Nine Red Scabbards,[4] and the husband of Tsuru. He posed as Momonosuke's father during the journey to Zou.[9][10] He was born 56 years before the present day, but traveled 20 years forward in time when he was 36 years old.[8]
Bu adam da zaman yolcusu değil miydi ya?Yok yaşı 36 deniyor şu an için. Zaman yolculuğu olmasaydı 56 olurdu.
Kinemon zamanda yolculuk ettiğinde 36 yaşında. 20 yıl geleceğe gidiyor. Yani aslında 56 yıl önce doğmuş oluyor.Bu adam da zaman yolcusu değil miydi ya?
Benim kafa gitti herhalde.
Tamam anladım şimdi.Kinemon zamanda yolculuk ettiğinde 36 yaşında. 20 yıl geleceğe gidiyor. Yani aslında 56 yıl önce doğmuş oluyor.
Smoker'ı alıntıladığımı sandım.Oden kaç yaşında idi o sira?
Şuan 40 50 arası falan olması gerek yaşlı bunak yaşlı kadın falan diyor bm ve wbye.En az 40 bekliyorum.
Kinemon ve kanjuro zaman atlaması yaptı. 16 ve 19 değiller. Şuanki yaşları neyse oydu.Jack'in Wano işgali esnasında 8 yaşında olması bence çok sorun teşkil etmiyor. Zira o zamanlar bizim tarafta olan kişiler de çok olgun değiller. Aynı olayda Kin'emon 16, Kanjuro 19, Nekomamuşi ve İnuaraşi 20 yaşındaymış. Genel olarak yaş ortalamaları düşük. Jack balıkadam olmanın avantajı ile zaten normal insanlardan güçlü birisi. Doflamingo, Dressrosa'yı ele geçirirken adamı Dellinger 6 yaşındaydı ve yarı balıkadam olmasına rağmen oldukça güçlü biriydi.
Doğru diyorsun. O zaman diğer elemanlar ile aralarında bayağı yaş farkı var.Kinemon falan zaman atlaması yaşamıyor mu? Yaşlarının aynı olması lazım.
Evet, öyleymiş. Yine de bu benim dediğimi yanlış yapmıyor.Kinemon ve kanjuro zaman atlaması yaptı. 16 ve 19 değiller. Şuanki yaşları neyse oydu.