Kartlarda, mangada görmediğimiz bir haki bilgisi verilmedi şu ana kadar. Kesinlikle yok diyemeyiz.
Benim okuduğumda anladığım direk saldırı gücü anlamında idi. Üzerinde fazla durmadım tabi... Ama anlamın pek değişeceğini sanmıyorum.Direkt meyveleri kıyaslamış olmasın orada? Atıyorum magmanın gücü buzdan fazladır gibisinden. Kişi bazında bir şey söylenmedi.
@Eustass Captain Kidd
Tarihin en büyük sıvamalarından birisi gelir öyle olursa. :/
Zamanında Denizcilik yaptığına dahil hiçbir işaret yok. Ne hocası, ne öğrencisi, ne de aynı jenerasyondan birileri tarafından...Koca seride biri de demez mi bunu, zamanında şöyle böyleydi diyeDragon Akainu gibi 55 yaşında çıktı. Demiştim bunlar birlikte büyümüştür diye.
Yani diğer korsanlar Shichilere hükümet köpeği derken haklıylarmış bunlar hep Mihawk köpeği yüzünden. Onun yüzünden Shichilerin adını lekelemiş adam. Hala anlamıyorsunuz...Shichibukai'ler içinde sadece Mihawk'ın bayrağı WG çıkmıştı ve rengi farklıydı. Magellan'ın rengi Mihawk ile aynı şimdi. Mihawk'a yine de ödül resmi koymuşlardı ama. Çok farklı.
Kuma'nın önce hükümete bağlı bir kral, sonra zalim korsan, nihayetinde de pofuduk devrimci çıktığı seride şaşırtıcı olmaz.Zamanında Denizcilik yaptığına dahil hiçbir işaret yok. Ne hocası, ne öğrencisi, ne de aynı jenerasyondan birileri tarafından...Koca seride biri de demez mi bunu, zamanında şöyle böyleydi diye
Sonuçta Dünyanın En Güçlü adamına ve Korsanlar Kralının oğlu, ismi bile hükümeti titreden Ace'e verdiği hasarlar ortada. Tabii Ace yine tek yemedi ve yemezdi de hatta dövüşürdü bayağı ama işte kendini feda etti ne yapsın.Akainu'nun card bilgilerinde Meyve kullanıcıları arasındaki en güçlü saldırı gücüne sahip oldugu bilgisi varmış.
Kesin bir şey yok, tahmin sadece. Yaşlarının eşit çıkması ile daha fazla güvendim. Asıl beklenti sebebim Luffy'yi Dragon'un çocuğu şeklinde anması defalarca.Zamanında Denizcilik yaptığına dahil hiçbir işaret yok. Ne hocası, ne öğrencisi, ne de aynı jenerasyondan birileri tarafından...Koca seride biri de demez mi bunu, zamanında şöyle böyleydi diye
Diğerlerini bahçede besliyorlar, Mihawk'ı eve almışlar gözleri şekil diye.Yani diğer korsanlar Shichilere hükümet köpeği derken haklıylarmış bunlar hep Mihawk köpeği yüzünden. Onun yüzünden Shichilerin adını lekelemiş adam. Hala anlamıyorsunuz...
Mihawk süs köpeği diyorsun yani.Kesin bir şey yok, tahmin sadece. Yaşlarının eşit çıkması ile daha fazla güvendim. Asıl beklenti sebebim Luffy'yi Dragon'un çocuğu şeklinde anması defalarca.
Diğerlerini bahçede besliyorlar, Mihawk'ı eve almışlar gözleri şekil diye.
Mihawk süs köpeği diyorsun yani.