Hacı haki meyve kullanıcıları için etkisi kaçınılmaz bişey değil mi :S (tabi antisi olması dışında, mesela buggyi şimdilik haki ile kesemiyorsun gibi duruyor çünkü zaten meyvenin özelliği bölünmesi vs) Yani bedeni haki ile sertleştirilmiş birisini yumruklamak Luffy'nin çiviyi yumruklamasına benziyor. Garp ve Ray basitçe parmaklarına haki yükleyip Luffy'e dokunuyorlar canı yanıyor etkiden
Yani sence de garip değil mi :S Hakiye gülle diyelim, birisi bana gülle ile vurursa canım yanacak ama ne hikmetse ben gülleye yumruk atınca canım yanmayacak :S Ben tekkaiye haki eklendiğine bu yüzden inanmıyorum, yarın öbür gün çıkarsa eyvallah derim ama şu an beni ikna edemiyor bunlar.
Bu adamlar Rokushiki eğitimlerinde bedenlerini geliştirdiler. Blueno Luffy için ne diyor? Soru'yu kullanabilecek kapasiteye getirdi kendisini diyor. Fiziksel olarak gelişimden bahsediyor. Başka mangalarda da tekkai gibi benzer konseptler var, kullanıcı bedenindeki tüm kasları sertleştirir ve aldığı darbeden etkilenmez. Hatta başka bi seriden aynı tekniği hatırlıyorum, bi usta var, sinir noktalarına çalışıyor sürekli, diğer usta da tüm kaslarını öyle bi sıkılaştırıyor ki bu sinirleri ulaşılmaz yapıyor vs. Jyabura tekkai ile hareket edebiliyorum diye övünüyor. Ne alaka? Çünkü adam bedenini sertleştirirken hareket ediyor, fakat haki kullanan birisinde böyle bir sorun yok. Hareket edebiliyorsun haki aktifken.
Mesela bak tam burda Blueno verdiğim çivi örneğini iyi yansıtmış. Eğer bu adam tekkai kullanırken haki basıyorsa, daha geçen arc Luffy kendisi haki kullanmasına rağmen Katakuri'nin yumruklarını karşılayınca canı nasıl yanıyor arkadaş :S Sen hakisiz Luffy'nin bedeninin hakili birisine karşı üstün geldiğini söylüyorsun :S (mariegold u tenzih ederim keza o akışın savunmasını kullanıyordu saldırıyı değil)
Neyse Hyo nun ve yılan kardeşlerin kullanımına ilişkin ben anlayışımı açıkladım, savunma yumuşak, saldırı doğrusal bana göre. Ray'in dediği gibi yeterince güçlü yaparsan savunma değil saldırı oluyor. Mesela onun ilk kullanımında saldırı için kullanıyor ve doğrusal bi hareket yapınca filin canı yanıyor. (blueno örneği gibi sanki?)
Oda o sıralar hakiyi seriye nasıl yedireceğini tam olarak yeni yeni düşünüyordu denilebilir
Bunu demeyelim bu bahane olur. Onca yaptığın açıklamayı da çöpe atar. Oda bile bilmiyorduysa sen nasıl anladın da bana açıklıyorsun derim :S
Bunları geçelim benim için en büyük kanıt yok ortada. Luffy ve Ray konuşurken bi kere bile CP ajanları fb ile anılmadı, Amazon Lily'deki haki kullanıcıları anıldı, Enel anıldı, Sentomaru anıldı fakat CP ajanları anılmadı. Rokuogan hakiyi kullandıysa Luffy bunu anmalıydı.