Yan seriler olarak asistanlarina cizdirebilirdi.Haklısın ama bu hâliyle bile bu kadar uzamış bir seri bunları da katsa mümkün değil bitmez
sırf sanjiye çekilen muameleden 2.liği hak ediyor, megumi ishitani ablamız işini biliyormuşBu arada izledik güzeldi de gereğinden fazla abartılan bir iş oldu. Tüm animeler içinde 2. sıraya oturacak bir iş değil.
İzlerken meh olduk usta. Sarmadı beni pek. Denizci kardeşler iyiydi biraz.sırf sanjiye çekilen muameleden 2.liği hak ediyor, megumi ishitani ablamız işini biliyormuş
Seviye o kadar düşmüştü ki op takipçileri için bu bölüm ile çölde vaha bulmak deyimi gerçekleşti. O yüzden herkes onar onar atmış puanları. Millet aç aç da denebilir.Bu arada izledik güzeldi de gereğinden fazla abartılan bir iş oldu. Tüm animeler içinde 2. sıraya oturacak bir iş değil.
zoroya en iyi kılıç ustası dendiğinde gözlerim doldu usta yalan yokİzlerken meh olduk usta. Sarmadı beni pek. Denizci kardeşler iyiydi biraz.
zoroya en iyi kılıç ustası dendiğinde gözlerim doldu usta yalan yok
mihawk ın façasını çizince taziyeye geliriz @Silver ileZoro fanı mıydın? Geçmiş olsun.
Güzel eser doğru da cidden niye bu kadar beğenildi anlamadım. :/Bu arada izledik güzeldi de gereğinden fazla abartılan bir iş oldu. Tüm animeler içinde 2. sıraya oturacak bir iş değil.