Seride Koby yerine şu adamın yükseliş hikayesini izlesek donanma fanı olurdum usta.Haydaaa. @Kuroro bize laf çakılan şeyi neden bu kadar beğendin usta?
Seride Koby yerine şu adamın yükseliş hikayesini izlesek donanma fanı olurdum usta.Haydaaa. @Kuroro bize laf çakılan şeyi neden bu kadar beğendin usta?
Bu hikaye op evreninde mi geçiyo? Fan letter deyince op fanı birini anlatıyor sandımSeride Koby yerine şu adamın yükseliş hikayesini izlesek donanma fanı olurdum usta.
İlk duyurduklarında ben de öyle sanmıştım. Nami'nin fanı olan Sabaodyli bir kız mektup yazıp tayfanın Sabaody'de 2 yıl aradan sonra buluşup yola çıktığı gün mektubu Nami'ye ulaştırmaya çalışıyor.Bu hikaye op evreninde mi geçiyo? Fan letter deyince op fanı birini anlatıyor sandım
Ney Akainu mu? Ben bi sarı leys alıp geleyimHarikaydı. Yine denizci fanı olduk durup dururken. En güçlü kılıç ustası tartışmasında Akainu diyen adam= biz
Sanji'nin barda kendisini rezil ettiği sahne de harikaydı. Opa sallayıp duruyoruz ama Balıkadam arcı öncesine kadar olan Op cidden bir başka ya.