Büzüğü yediyse devam etseydi.Komik geldi.Teeche façasi yemeyen adam ile Akainuya façasi yemeyen adam bir olup Denicileri yok edecek.Vallahi komik.
Büzüğü yediyse devam etseydi.Komik geldi.Teeche façasi yemeyen adam ile Akainuya façasi yemeyen adam bir olup Denicileri yok edecek.Vallahi komik.
Bunun sebebi Dünya Hükümeti'ni kuranların torunları.Ben Kutsalların korunması ayrı bir konu dedim.Torunlar ile dedeler aynı kişilik ve zekaya sahiplerdir diye bir şey yok çünkü.Kanunları da kurallarıda DH koyuyor. Denizciler ve diğer oluşumları üzerinden de bunları uyguluyorlar. Bu sebeple hiç de ayrı konu değil. Komple bir yapının bir parçasını alıp sadece onu değerlendirmek bence yanlış bir tutum.
Hükümet ister bilgi verir ister vermez. Kimse gidip bekçi köpeğine şunu da şöyle yaptık diye anlatmıyor sonuçta.
Kutsallar yok edin diyor, bunlar sorgulamadan yok ediyor. Kutsallar otur diyor oturuyorlar, kalk diyor kalkıyorlar.
Tescilli hükümet köpeği ortama gelmiş.Gorosei'nin sesi diyorlar şenks için.Büzüğü yediyse devam etseydi.
Biri dış kapının biri iç kapının koruma köpeği. O konuda haklısın.Tescilli hükümet köpeği ortama gelmiş.Gorosei'nin sesi diyorlar şenks için.
Denizcilerin tüm icraatları Kutsalların çıkarlarını korumaya yönelik. Direkt bedenlerini korumadan bahsetmiyorum.Bunun sebebi Dünya Hükümeti'ni kuranların torunları.Ben Kutsalların korunması ayrı bir konu dedim.Torunlar ile dedeler aynı kişilik ve zekaya sahiplerdir diye bir şey yok çünkü.
Bu kadar kudurmuş bir köpek olmasına bakarsak zamanında asıl ardı yanan Sakazuki olmuş gibi görünüyor.Bayadır garp ile uğraşan yok Gerçi ''ardı yanıklılar'' burada toplanıyor artık