Sen kesin bu olurdun. Kanaat getirdim şuanŞimdi şöyle bir durum var o yumruğu attı ama sonuç ne oldu ? En son ağlayıp yerleri dövüyordu
Sen kesin bu olurdun. Kanaat getirdim şuanŞimdi şöyle bir durum var o yumruğu attı ama sonuç ne oldu ? En son ağlayıp yerleri dövüyordu
Bayılıyorum bu sahneye Bu sahneyi izleyenlerin %99,999'u Luffy'nin yaptığını yapmak istemiştirPeki :S
Buyur
Adamlar mal bildiğin ama dünyayı yönetiyorlar bir nevi. Nerden kaldı dünya bu çapsızlaraBayılıyorum bu sahneye Bu sahneyi izleyenlerin %99,999'u Luffy'nin yaptığını yapmak istemiştir
Niye olmayam, bir elim yağda bir elim balda, kapının önünde amiraller nöbet tutuyor. İstediğimi alır, istediğime satarım. Luffy gibiler yumruk atar eyvallah ama sonuç ? Sonuç iyi olmaz onlar için MuhahahahahahaSen kesin bu olurdun. Kanaat getirdim şuan
Kağıt israfı bunlar Mangaka bile sevmiyor bunları. Niye tipsiz bunlar diye sormuşlardı içlerindeki kötülük yüzlerine vurmuş gibi bir cevap vermişti.Adamlar mal bildiğin ama dünyayı yönetiyorlar bir nevi. Nerden kaldı dünya bu çapsızlara
Bu olmak ile bile övündün ya sana daha ne diyeyim.Niye olmayam, bir elim yağda bir elim balda, kapının önünde amiraller nöbet tutuyor. İstediğimi alır, istediğime satarım. Luffy gibiler yumruk atar eyvallah ama sonuç ? Sonuç iyi olmaz onlar için Muhahahahahaha
Hahahah bilmiyorum bak ben o cevabı. Cuk oturmuş öyleyseKağıt israfı bunlar Mangaka bile sevmiyor bunları. Niye tipsiz bunlar diye sormuşlardı içlerindeki kötülük yüzlerine vurmuş gibi bir cevap vermişti.
Sıradan biri olacaksınız diyor konuda, ee haliyle en ayrıcalıklı sıradan kutsal ejderler. Ha sen kutsal ejder olursan, malum kutsal ejderler gibi olabilirsin işin o kısmına katılmam yalnız ben karekterli bir kutsal ejder olurum (O nasıl oluyorsa) sadece yer içer yatarım, keyfime bakarım yaniBu olmak ile bile övündün ya sana daha ne diyeyim.
Dof ve Zoro'dan sonra bunlara da düştün ya.
Hahahah bilmiyorum bak ben o cevabı. Cuk oturmuş öyleyse
Dof niye böyle ya peki? Demek Dof kötü değil arkadaşlar. @RedTeroR sevin bakiyim çocuğum
Karakterli kutsal ejder yok olum kendine gel.Sıradan biri olacaksınız diyor konuda, ee haliyle en ayrıcalıklı sıradan kutsal ejderler. Ha sen kutsal ejder olursan, malum kutsal ejderler gibi olabilirsin işin o kısmına katılmam yalnız ben karekterli bir kutsal ejder olurum (O nasıl oluyorsa) sadece yer içer yatarım, keyfime bakarım yani
Deme öyle, öyle demeKarakterli kutsal ejder yok olum kendine gel.
Kutsal ejder olacaksan yanar döner olacaksın, adi olacaksın, şerefsiz olacaksın, itin uğursuzun önde gideni olacaksın. Zındık olacaksın, hayın olacaksın, güvenilmez olacaksın.
Öyle değil mi ama? Sen kendin kabul ediyorsun ben kutsal ejderim diyorsun. Vazgeç bu sevdadan sana yar etmem o rahatlığıDeme öyle, öyle deme