Beyazsakal diye düşünüyorum.
Roger bunu Korsan Kralı olduktan sonra öğreniyor. Yani Korsan Kralı olan Roger'ın Beyazsakal ile sürtüşmüş olması gerekir. Bildiğimiz kadarıyla aralarında en az 1 savaş gerçekleşmiş. (Karasakal'ın Shanks'ın yüzünü çizdiği savaş.) Ayrıca Korsan Kralı olmayı hedeflemiyor diye, herkese yol vermiyor Beyazsakal korsanları. Ace'in geçmişinden öğrendiğimiz kadarıyla diğer korsanlarla sık sık savaşıyorlar.Korsanlar kralı olması en güçlü olduğunu göstermez, Beyazsakal korsanlar kralı olmayı hedeflemiyordu.
Beyazsakal tayfasına değer veren birisi ve korsanlar kralı olmayıda amaçlamıyor, neden gereksiz bir savaş çıkartıp tayfasını riske atsın ki ?Roger bunu Korsan Kralı olduktan sonra öğreniyor. Yani Korsan Kralı olan Roger'ın Beyazsakal ile sürtüşmüş olması gerekir. Bildiğimiz kadarıyla aralarında en az 1 savaş gerçekleşmiş. (Karasakal'ın Shanks'ın yüzünü çizdiği savaş.) Ayrıca Korsan Kralı olmayı hedeflemiyor diye, herkese yol vermiyor Beyazsakal korsanları. Ace'in geçmişinden öğrendiğimiz kadarıyla diğer korsanlarla sık sık savaşıyorlar.
Bilemiyorum. Neden tayfasını riske atacak şekilde Roger ve Tayfasıyla dövüştüler?Beyazsakal tayfasına değer veren birisi ve korsanlar kralı olmayıda amaçlamıyor, neden gereksiz bir savaş çıkartıp tayfasını riske atsın ki ?
Korsanlar kralı olmak için olmadığı kesin.Bilemiyorum. Neden tayfasını riske atacak şekilde Roger ve Tayfasıyla dövüştüler?