Tek kral değil arkadaşım. Rayleigh'in de lakabı kral. Doffy de Korsan Kral mesela.Tek kral olduğunda unutmayalım ve eceliyle öldü herhalde yani kimseye yenilmemiş.
Tek kral değil arkadaşım. Rayleigh'in de lakabı kral. Doffy de Korsan Kral mesela.Tek kral olduğunda unutmayalım ve eceliyle öldü herhalde yani kimseye yenilmemiş.
Lakaba göre değil halk verdiği için biçtim.Halk yonko diyor dediği isimler ortada.Halk kral demiş adamın gücü ve yaptıkları ortada.Halk bu şekilde görüyorsa demekki var birşeyler.Her adamı bu şekilde yüceltmiyor sonuçta.Lakaba göre seviye mi biçtin mi adama şimdi sen ?
Beni mi trollüyon sen ya Op serisinin halkından bahsediyoruz.Ussop'un heykelini diken vatandaşlardan bahsediyoruz.Lakaba göre değil halk verdiği için biçtim.Halk yonko diyor dediği isimler ortada.Halk kral demiş adamın gücü ve yaptıkları ortada.Halk bu şekilde görüyorsa demekki var birşeyler.Her adamı bu şekilde yüceltmiyor sonuçta.
The King değil mi? Niye beni başka yerlerden vuruyorsunuz.( Onun hedefleri o kadar basit değil 33 sayfa analizini tekrar okumanı öneririm. )Tek kral değil arkadaşım. Rayleigh'in de lakabı kral. Doffy de Korsan Kral mesela.
http://www.mangaoku.net/Samurai_RyuumaRyuuma nin mangasını nerde okuyabilirim
Arada Usopp ve Buggy gibi istisnalar çıkabiliyor. O mangakanın trollemesi ve komedi unsuru.Fakat bu yonko kadar yüceltilen karakterler için geçerli değil.Şu söylediğini yonkolar için söyleyebilir misin ? Halk boşa mı şişirdi sence yani bunları ?Beni mi trollüyon sen ya Op serisinin halkından bahsediyoruz.Ussop'un heykelini diken vatandaşlardan bahsediyoruz.
Hayır yani adam hem korsan hem de kral. Korsan kral işte daha ne istiyon. :sThe King değil mi? Niye beni başka yerlerden vuruyorsunuz.( Onun hedefleri o kadar basit değil 33 sayfa analizini tekrar okumanı öneririm. )
Kara kol, kara kral falan hikaye. Sen Mihawk gibi bir adama tek atabilen birini gördün mü? Gerçek ejder ile çakması arasında fark vardır diye düşünüyorum, belki ileride ejder görme şansımız olur. Dünyayı gezeceksin kılıcına dokunana meydan okuyacaksın ve kimseye yenilmeyeceksin var mı başka örneği? Kaç yıl önce yaşadığı da belli değil, ama adı unutulmamış. Denizciler veya korsan falan bir sürü efsane çıkar ve unutulur, çık da şey yapmamak lazım.