Adam özendi diye eleştiriyorsun lksajdlksalkj.basit bi karakterin yüzünü yirmi milyon çizgi ile görüp daha iyi diyecek değilim. iyi olduğunu tartışmıyorum keza, "daha" olup olmadığını tartışıyorum, eleştiriyi anlamadan tanımlamaya çalışmışsın. karakterleri hakkıyla falan görme durumu yok, boku çıkarılmış bi netlik var. gerektiğinden fazla bi emek var. her karakterin yüzünü tek tek bu çizimlerden seçip avatar olarak kullanabilirsin ama bi mangayı netlikte çizmek aşırı boş iş.
Çoğu shonen mangakası manga yazmasa çizer olarak iş bulamazlar.Boichi bu adamlara kıyasla sadece çizer olsa bile iş yapabilecek biri.Dr.Stone serisi bunun kanıtıdır.Adam aşırı özeniyor ya. İleride seri bitince Boruto tarzı bir zımbırtı çıkarırlarsa bu adama çizdirsinler.
"Bir mangayı netlikle çizmek aşırı boş iş." bunu görmem yetti teşekkürler, daha fazlasına gerek yok.basit bi karakterin yüzünü yirmi milyon çizgi ile görüp daha iyi diyecek değilim. iyi olduğunu tartışmıyorum keza, "daha" olup olmadığını tartışıyorum, eleştiriyi anlamadan tanımlamaya çalışmışsın. karakterleri hakkıyla falan görme durumu yok, boku çıkarılmış bi netlik var. gerektiğinden fazla bi emek var. her karakterin yüzünü tek tek bu çizimlerden seçip avatar olarak kullanabilirsin ama bi mangayı netlikte çizmek aşırı boş iş.
her çizginn b önemi var taamma! ben beyazbıyık haşmetlimizin marineforda çıkarken dalgalanan kaptan ceketindeli tüm iplikleri görmezsem, rayleighin köşe fırçası no:4 sakalını görmezsem, jinbeinin burun kıllarını, bebek poposu gibi baldırlarını, şenksin düz kafasını, türkiyede ucuza geliyor diye yaptırdığı kusursuz saç çizgisini görmeden sertleşemiyorumAdam özendi diye eleştiriyorsun lksajdlksalkj.
Ayrıca Boichi'nin çizim stili aşırı uyduruk,duyguları iyi yansıtamıyor.
ben adamın daha iyi çizdiğini eleştiriyorum, böyle bi mangayı bu netlikte çizmek boş iş. daha iyi yapmıyor kimseyi, herifçi oğlu hala anlamamış eleştiriyi ayrıntılara takıldığımı, tartıştığımı sanıyor. fikri anlamamış tartışma başlattığını ve bitirdiğini sanıyor aşgksöf çevirilerinde başarılar, umarım yüksek çözünürlü fontlar kullanıyorsundur, vektörle çalışAdam cidden emek verdi ayrıntılı çizip karakterleri daha iyi görmemizi sağladı diye eleştiri yiyor la, çok komik valla bir lafım yok burada bitebilir bu tartışma akjsdjsd.
Mhhhhh mhhhhhhhhhhh minik minik iniltiler eşliğinde okudum yorumu......her çizginn b önemi var taamma! ben beyazbıyık haşmetlimizin marineforda çıkarken dalgalanan kaptan ceketindeli tüm iplikleri görmezsem, rayleighin köşe fırçası no:4 sakalını görmezsem, jinbeinin burun kıllarını, bebek poposu gibi baldırlarını, şenksin düz kafasını, türkiyede ucuza geliyor diye yaptırdığı kusursuz saç çizgisini görmeden sertleşemiyorum
Kanka sen niye bu kadar kızgın ve gerginsin ya valla anlamıyom seni.her çizginn b önemi var taamma! ben beyazbıyık haşmetlimizin marineforda çıkarken dalgalanan kaptan ceketindeli tüm iplikleri görmezsem, rayleighin köşe fırçası no:4 sakalını görmezsem, jinbeinin burun kıllarını, bebek poposu gibi baldırlarını, şenksin düz kafasını, türkiyede ucuza geliyor diye yaptırdığı kusursuz saç çizgisini görmeden sertleşemiyorum
ben adamın daha iyi çizdiğini eleştiriyorum, böyle bi mangayı bu netlikte çizmek boş iş. daha iyi yapmıyor kimseyi, herifçi oğlu hala anlamamış eleştiriyi ayrıntılara takıldığımı, tartıştığımı sanıyor. fikri anlamamış tartışma başlattığını ve bitirdiğini sanıyor aşgksöf çevirilerinde başarılar, umarım yüksek çözünürlü fontlar kullanıyorsundur, vektörle çalış