Olm ben oraya kadar okudum sonrası ilgimi çekmediAnkette yazanı okuyabil de, ondan sonra ağla dersin.
Olm ben oraya kadar okudum sonrası ilgimi çekmediAnkette yazanı okuyabil de, ondan sonra ağla dersin.
Kardeş o zaman okumadan laf etmeyeceksin millete.Olm ben oraya kadar okudum sonrası ilgimi çekmedi
Bunun gibi.En sevdiğiniz demiyor en güçlüsü kimdir diyor ya
Okuduğum yere kadar dediğim gibi gözüküyor.Özür diliyorum devam edinKardeş o zaman okumadan laf etmeyeceksin millete.
Bunun gibi.
Keko bu torba değil ki ağzını büzesin, atıyor yorumuBöyle kekolara yorum yaptırmayın.
Listeye 3 adet Wanolu koyarak bütün öz saygımı tükettim zaten.......Denjiro nasıl law'ın altında? Ayrıca ashura niye yok? Onun dışında liste güzel
WSZ(Wano sonu Zoro) bir ihtimal bu listeye girebilir yaw. Hemen kızma reyix.Böyle kekolara yorum yaptırmayın.
Oden, Ryuma'yı görse imzasını ister kılıçlarını verir iki dakika karart şunları der pehhhPirinçci Ryuma ha :/ Pirinçci Ryuma bilinçsiz ejderha keserken Oden ejderyanın babasını doğruyordu. Normal kılıçcı takılacak olursak Oden 1. olur.
Oden de pirinççi :/Pirinçci Ryuma ha :/ Pirinçci Ryuma bilinçsiz ejderha keserken Oden ejderyanın babasını doğruyordu. Normal kılıçcı takılacak olursak Oden 1. olur.