Law kılıçla dövüşmüyor ki. Neşter olarak ya da kalkan olarak kullanıyor.Ankete WB ve İnu yerine Law ve Kinemon veya Cavendish koyalım mı? :I
Law kılıçla dövüşmüyor ki. Neşter olarak ya da kalkan olarak kullanıyor.Ankete WB ve İnu yerine Law ve Kinemon veya Cavendish koyalım mı? :I
Ben de öyle düşünüyorum da ne biliyim illaki kılıç ustası olarak değerlendiren vardır onu da, çok uzak sayılmaz.Law kılıçla dövüşmüyor ki. Neşter olarak ya da kalkan olarak kullanıyor.
Bu nası soru be? Vista, Mihawk'ı kaçırtmış aman erteletmiş adam. Kinemon da samuray zaten. Kılıcıyla ateş kesme tekniği var. Bunlar kılıççı sayılmazsa kimse sayılamaz.Ben de öyle düşünüyorum da ne biliyim illaki kılıç ustası olarak değerlendiren vardır onu da, çok uzak sayılmaz.
Diğer ikisine hiç oy çıkmamış boşuna durmasınlar diye demiştim. :/
Vista ve Kinemon olur mu?
Bu bir şey değiştirmez ki.Kendi döneminin 1 numarası olduğu için...
Vista' ya en az iki oy net var zaten. :dBu nası soru be? Vista, Mihawk'ı kaçırtmış aman erteletmiş adam. Kinemon da samuray zaten. Kılıcıyla ateş kesme tekniği var. Bunlar kılıççı sayılmazsa kimse sayılamaz.
Ama oylamaya konurlarsa Kinemon da oy almaz muhtemelen. Cavendish daha iyi seçenek.
Üyeler gaza geliyor ben değilBu bir şey değiştirmez ki.
Kimse bizim Gol D. Roger sevgimizi soruglayamaz!!!!!!!!!!!!@kekomancer sen Roger seçme laayn. Yanlış seçmişsin elin kaymış, değiş hemen.
Ona bakarsan Marco da gençliğinde kılıç tutuyordu. Wb'den kılıç ustası, kılıççı falan olmaz.Kılıç yeteneklerine göre bir sıralama mı yoksa kılıç tutan bu kişiler içindeki bir sıralama mı?
Gençliğinden 2 sahne gördük ikisinde de bisento bazlı dövüştü. Zaten büyük ihtimal meyveyi de küçük yaşta yememiştir.
Mihawk'tan güçlü bu herif.Daha bir kere bile Ryuuma'yı dövüşürken görmememize rağmen neden çoğu kişi Ryuuma'yı 1. yapmış? Yazar açıklaması falan mı var?