El' Schtime 19 Nis 2023 #11 İnternette dolanırken yeni farkettim bu seriyi ve inanılmaz güzel çizmişler, bayıldım resmen. İçinden sevdiğim bir kaç tanesini paylaşmak istiyorum. Gizli İçerik: Luffy ve fake Luffy Gizli İçerik: Usopp Gizli İçerik: Vivi Gizli İçerik: Boa Hancock Gizli İçerik: Bartolomeo Gizli İçerik: Vergo Gizli İçerik: Zoro Gizli İçerik: Bellamy Gizli İçerik: Beyazsakal Gizli İçerik: Carrot sulong Gizli İçerik: Big Mom Gizli İçerik: Enel Gizli İçerik: Kuzan
İnternette dolanırken yeni farkettim bu seriyi ve inanılmaz güzel çizmişler, bayıldım resmen. İçinden sevdiğim bir kaç tanesini paylaşmak istiyorum. Gizli İçerik: Luffy ve fake Luffy Gizli İçerik: Usopp Gizli İçerik: Vivi Gizli İçerik: Boa Hancock Gizli İçerik: Bartolomeo Gizli İçerik: Vergo Gizli İçerik: Zoro Gizli İçerik: Bellamy Gizli İçerik: Beyazsakal Gizli İçerik: Carrot sulong Gizli İçerik: Big Mom Gizli İçerik: Enel Gizli İçerik: Kuzan
El' Schtime 19 Nis 2023 #12 Belki birkaç kişi farkına varmıştır ama araştırdığım kadarıyla bu çizimler Oda ya ait değilmiş.