Moria'da Ryuma'nın dnası da var hatta daha nicelerinin vardır o da büyük etken bak şimdi aklıma geldi ama Moria son olaydan sonra korsanların tarafında olur sanki 

Bence meyveleriyle doğacaklardır. Çünkü Edo tensei kişi öldükten hemen sonraki haliyle geri getiriyor anladığım kadarıyla ve Wb de gördükki öldüğü anda meyve gücü gitmiyor vücuttan zaman alıyor (belkide hiç gitmiyor) o yüzden meyveli geleceklerini düşünüyorum.
God mode değil Aris-chinGerçekten asırlar boyunca yaşamış yüzlerde güçlü insan olcak ve bunlardan Roger be Wb yi yok sayacak güçte olanların olması çok olası.
rogerın ceset denizcilerde,wbninki korsanlardayinede denizcilerin organizasyon olayını,tüm dünya hükümetinide hesaba katarsak ve dna olayında denizcilerin baskın cıkmasıda cok büyük olasılık,sanırm devrimciler korsanların safına gecmezse dünya hükümeti ezer...
vegapunkın kendine özel dnadan ceset yapmıyacagı bile belli degil cell gibi
hatta devrimciler korsanların tarafına gecse bile dünya hükümeti kazanır diyorum![]()
Tam bir fan."Korsanlar ağlatır." fazla da açıklama yapmayacağım![]()
ferit bi git allah aşkına ryuma kim ya sümüklü ejderha kesen biri hem Wanted deki ile o ryuma birmi belki OP'deki zoronun amca oğluMoria'da Ryuma'nın dnası da var hatta daha nicelerinin vardır o da büyük etken bak şimdi aklıma geldi ama Moria son olaydan sonra korsanların tarafında olur sanki![]()
Vala bana aynı Ryuuma denmişti ben onun üzerinden gittimferit bi git allah aşkına ryuma kim ya sümüklü ejderha kesen biri hem Wanted deki ile o ryuma birmi belki OP'deki zoronun amca oğlu![]()
Naruto okumam ya da izlemem zaten. Wiki'sinde biraz takıldım. Birazda tartışmalarını okuyup öğrendim.bencede denizciler kazanir zaten butun korsanlar birlik olamaz cunku aralarinda buyuk dusmanlik var. bu arada smoker naruto okumadigini yada izlemedigini saniyordum??