Siyah beyaz çizimlerden adamın renginin tonunu nasıl anladın ?Esmer adamı siyahi yapmışlar. .d Şu bebek Yamato capslarına bayılıyorum. Keşke bebek kalaymış.
Siyah beyaz çizimlerden adamın renginin tonunu nasıl anladın ?Esmer adamı siyahi yapmışlar. .d Şu bebek Yamato capslarına bayılıyorum. Keşke bebek kalaymış.
Siyahiler daha koyu tonda çiziliyor.Siyah beyaz çizimlerden adamın renginin tonunu nasıl anladın ?
One Piece'de siyahi karakter yok zaten.Siyahiler daha koyu tonda çiziliyor.
Edit: Bir kontrol ettim de bunu deyince, siyahide olabilir. Oldukça koyu bir tonda çizmiş.
Ben bunu da Teach yada Shanks esmerliğinde sanıyordum ama biraz daha koyuymuş bu.One Piece'de siyahi karakter yok zaten.
Düşününce aklıma tek gelen Gedatsu oldu Skypiea'daki. Teach gibi karakterlerin de tenleri koyu ama onlara siyah denileceğini sanmıyorum.
Ben de yazmadan önce Aot çizimlerini kontrol edip yazmıştımSiyahiler daha koyu tonda çiziliyor.
Edit: Bir kontrol ettim de bunu deyince, siyahide olabilir. Oldukça koyu bir tonda çizmiş.
Çarpılırsın, parçanı bulamazlar.
Böylelerini sallamıyordur bile, hatta bilerek uzatıyordur. Size ne kardeşim ne zaman biteceğinden kafasındadır. Bitince de "olm çok acele etti ya la. Daha anlatacak 1000 bölümlük olay daha vardı" diyecektir aynı tayfa.
Bence sende pek anlamamışsın tuvalet mevzusunuÇarpılırsın, parçanı bulamazlar.
Anlamayan kardeşler içûn; Yukarısı tuvalet.