Üşeniyorum evde.Kendin çiz be!
Üşeniyorum evde.Kendin çiz be!
@Skywalker şöyle seyler yap sen de2 ayda 1 milyon kez izlenmiş.
Oha çok güzel la. Uğraşamam ama hevesim anca anca geldi. Rahat 7-8 sene çizim girişiminde dahi bulunmadım. Zaman bulursam anca denerim, güzel olursa da paylaşırım.@Skywalker şöyle seyler yap sen de
Law haterı yapmış. Law'ın gte geldiği bütün anları peşisıra koyup icraat yaptığı anları çizmeye tenezzül etmemişler @Ölüm Cerrahı yutubır lobisine karşı tetikte ol2 ayda 1 milyon kez izlenmiş.
Adam sanki ilk 3-5 saniyenin hatrına yapmış gibi duruyor.Law haterı yapmış. Law'ın gte geldiği bütün anları peşisıra koyup icraat yaptığı anları çizmeye tenezzül etmemişler @Ölüm Cerrahı yutubır lobisine karşı tetikte ol
Haykırarak memelerini sallandıran gacı Law gifinden avatar yapacak gençler senin sayendeAdam sanki ilk 3-5 saniyenin hatrına yapmış gibi duruyor.
Benden çekinmeleri için sıra youtubeta demek ki. :dLaw haterı yapmış. Law'ın gte geldiği bütün anları peşisıra koyup icraat yaptığı anları çizmeye tenezzül etmemişler @Ölüm Cerrahı yutubır lobisine karşı tetikte ol
Bunu görmüşlerdir ben geç gördüm sanıyordum yapacak olan çoktan yapmıştır. xDHaykırarak memelerini sallandıran gacı Law gifinden avatar yapacak gençler senin sayende
Mantıklı lan.Haykırarak memelerini sallandıran gacı Law gifinden avatar yapacak gençler senin sayende