Cüneyt Arkın 2 Tem 2024 #3,651 Headhunter dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Yapay zeka mi kullaniyorsun?
Soldier Boy 2 Tem 2024 #3,652 Chuck Norris dedi ki: Yapay zeka mi kullaniyorsun? Genişletmek için tıkla ... Evet
RedTeroR 4 Tem 2024 #3,654 Haftalar sonra foruma giriyorum ve karşılaştığım mesaja bak ? Aslanlar mı ? Gizli İçerik
II. Invictus 4 Tem 2024 #3,655 RedTeroR dedi ki: Haftalar sonra foruma giriyorum ve karşılaştığım mesaja bak ? Aslanlar mı ? Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Adamın gittiğin günden beri 2 lafından biri Red... Geldin ilk mesajınla adama laf çaktın... @Zoro usta nickini Luffy yap rol modelin ben olayım.
RedTeroR dedi ki: Haftalar sonra foruma giriyorum ve karşılaştığım mesaja bak ? Aslanlar mı ? Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Adamın gittiğin günden beri 2 lafından biri Red... Geldin ilk mesajınla adama laf çaktın... @Zoro usta nickini Luffy yap rol modelin ben olayım.
Millennium Wizard 4 Tem 2024 #3,656 RedTeroR dedi ki: Haftalar sonra foruma giriyorum ve karşılaştığım mesaja bak ? Aslanlar mı ? Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin sefalar getirdin. Alpamis saat başı bölüm konusunda seni soruyor red neredesin sensiz tadı olmuyor diye adam Luffy fanlığından soğudu sen gidince
RedTeroR dedi ki: Haftalar sonra foruma giriyorum ve karşılaştığım mesaja bak ? Aslanlar mı ? Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin sefalar getirdin. Alpamis saat başı bölüm konusunda seni soruyor red neredesin sensiz tadı olmuyor diye adam Luffy fanlığından soğudu sen gidince
Trafalgar Law 4 Tem 2024 #3,657 X'te gördüm. Op'ta yeni kadın karakter ortaya çıkar. O sırada Op fanları: Gizli İçerik