Millennium Wizard 15 Mar 2024 #3,355 Shanks’i karşısında gören Aramaki hemen ilk rekatı kılmaya başlıyor. Gizli İçerik
II. Invictus 15 Mar 2024 #3,356 Millennium Wizard dedi ki: Shanks’i karşısında gören Aramaki hemen ilk rekatı kılmaya başlıyor. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... @Montana @Mewtwo Görüyorsunuz... Haftalardır durduk yere Sanji'ye Doflamingo'ya ve bana salladınız... Yetmedi ittifak kurdunuz...
Millennium Wizard dedi ki: Shanks’i karşısında gören Aramaki hemen ilk rekatı kılmaya başlıyor. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... @Montana @Mewtwo Görüyorsunuz... Haftalardır durduk yere Sanji'ye Doflamingo'ya ve bana salladınız... Yetmedi ittifak kurdunuz...
Montana 15 Mar 2024 #3,357 II. Invictus dedi ki: @Montana @Mewtwo Görüyorsunuz... Haftalardır durduk yere Sanji'ye Doflamingo'ya ve bana salladınız... Yetmedi ittifak kurdunuz... Genişletmek için tıkla ... Dof’a mı sallamışım?
II. Invictus dedi ki: @Montana @Mewtwo Görüyorsunuz... Haftalardır durduk yere Sanji'ye Doflamingo'ya ve bana salladınız... Yetmedi ittifak kurdunuz... Genişletmek için tıkla ... Dof’a mı sallamışım?