Minato 20 Nis 2023 #1,924 Kara Sakal'ın sıradaki güç artışı. Çene çalacam diye sürekli ayar yiyor. Gizli İçerik
thetheje 20 Nis 2023 #1,925 Karasakalın kuzanı tayfasına daveti; Gizli İçerik: Kuzan ın gördüğü Gizli İçerik: Benim gördüğüm /SPOILER]
Karasakalın kuzanı tayfasına daveti; Gizli İçerik: Kuzan ın gördüğü Gizli İçerik: Benim gördüğüm /SPOILER]
Lucky Luke 20 Nis 2023 #1,926 thetheje dedi ki: Karasakalın kuzanı tayfasına daveti; Gizli İçerik: Kuzan ın gördüğü Gizli İçerik: Benim gördüğüm /SPOILER] Genişletmek için tıkla ... Diziyi izlemeyenlerin anlamayacak olması çok kötü
thetheje dedi ki: Karasakalın kuzanı tayfasına daveti; Gizli İçerik: Kuzan ın gördüğü Gizli İçerik: Benim gördüğüm /SPOILER] Genişletmek için tıkla ... Diziyi izlemeyenlerin anlamayacak olması çok kötü
Gutts 21 Nis 2023 #1,930 Büyük Korsan Kaidou dedi ki: Bıyık olmasaydı bazı karakterler; Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Roger ve Ace şimdi harbi çok benzedi.
Büyük Korsan Kaidou dedi ki: Bıyık olmasaydı bazı karakterler; Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Roger ve Ace şimdi harbi çok benzedi.