Olum muazzam adamın caka sattığı gondol yürüyüşünün ırzına tavşan kanı geçmişsin resmen ahshssasssfsaaaaKizaru sevenlerin belki de en sevdiği sahnenin içine etmenin motivasyonuyla hazırladım
Olum muazzam adamın caka sattığı gondol yürüyüşünün ırzına tavşan kanı geçmişsin resmen ahshssasssfsaaaaKizaru sevenlerin belki de en sevdiği sahnenin içine etmenin motivasyonuyla hazırladım
Aklıma gelen sahneleri çizsem beni topa tutarlar. Akainu, Kid ve Mih...Olum muazzam adamın caka sattığı gondol yürüyüşünün ırzına tavşan kanı geçmişsin resmen ahshssasssfsaaaa
Mizah seviyesi over 9000Aklıma gelen sahneleri çizsem beni topa tutarlar. Akainu, Kid ve Mih...
Sondaki yarım kalan kelimeyi okuyunca @MihawkAklıma gelen sahneleri çizsem beni topa tutarlar. Akainu, Kid ve Mih...
Belki yapıp yapmama arasında kaldığı için yarım yazmıştır.Mih ile başlayan başka karakter yok ki. Boşuna sansür atmış.
Onunla ilgili fikir tam oturmadı kafamda.Belki yapıp yapmama arasında kaldığı için yarım yazmıştır.
Fikrin %50si tamam diye mi adını yarım yazdın laOnunla ilgili fikir tam oturmadı kafamda.
Aklıma gelen sahneleri çizsem beni topa tutarlar. Akainu, Kid ve Mih...