Haykırarak memelerini sallandıran gacı Law gifinden avatar yapacak gençler senin sayendeAdam sanki ilk 3-5 saniyenin hatrına yapmış gibi duruyor.
Haykırarak memelerini sallandıran gacı Law gifinden avatar yapacak gençler senin sayendeAdam sanki ilk 3-5 saniyenin hatrına yapmış gibi duruyor.
Benden çekinmeleri için sıra youtubeta demek ki. :dLaw haterı yapmış. Law'ın gte geldiği bütün anları peşisıra koyup icraat yaptığı anları çizmeye tenezzül etmemişler @Ölüm Cerrahı yutubır lobisine karşı tetikte ol
Bunu görmüşlerdir ben geç gördüm sanıyordum yapacak olan çoktan yapmıştır. xDHaykırarak memelerini sallandıran gacı Law gifinden avatar yapacak gençler senin sayende
Mantıklı lan.Haykırarak memelerini sallandıran gacı Law gifinden avatar yapacak gençler senin sayende
Az dövmüş garp.10 saatlik versiyonu olsa. Keşke hiç sıkılmadan izlerimNe güldüm buna ya Al hayrını gör @II. Invictus
Oda'nın eyyamcı olmadığı paralel evrende yaşanan senaryo.Ne güldüm buna ya Al hayrını gör @II. Invictus
ajhajkas kim yapmışsa geleceği görmüş resmen. Teach'in Bonney'ye yaptığı malum kadınım ol teklifini pataklayıp zincire vurduğu Law'a yapmadığını mı sanıyorsunuz? @Trafalgar Law Mangada bu sahne gösterildiğinde ne yapacaksın?2 ayda 1 milyon kez izlenmiş.