@Montana @Dattebayo..! Artık saklamıyor usta... Hep birlikte gerçek yüzünü ortaya çıkardık.Emeğinize sağlık dostlar.
Bütün Erzurum Zorocu olsa gene de MW'ye ekmek yetiştiremezler.@Montana @Dattebayo..! Artık saklamıyor usta... Hep birlikte gerçek yüzünü ortaya çıkardık.Emeğinize sağlık dostlar.
Ne alaka yav bunu mizah olsun diye attım.Ayrıca birşey saklamıyorum Wcı arctan sonra çok Sanji gömdüm şimdi biraz azalttım gücünden dolayı eleştirmiyoruz artık.@Montana @Dattebayo..! Artık saklamıyor usta... Hep birlikte gerçek yüzünü ortaya çıkardık.Emeğinize sağlık dostlar.
Gücün kölesi olmuşsun diye yorumladım...Ne alaka yav bunu mizah olsun diye attım.Ayrıca birşey saklamıyorum Wcı arctan sonra çok Sanji gömdüm şimdi biraz azalttım gücünden doalyı eleştirmiyoruz artık.
Güç açısından toparladı artık eleştirmiyoruz yoksa yapıp ettikleri yine yanlış ona dair söyleyeceklerimiz değişmedi hatta günden güne kötüleşmeye devam ediyor en son Heat kendisi adına utanmıştı.Gücün kölesi olmuşsun diye yorumladım...