Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 164 66.7%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 82 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    246
Çok yapay duruyor her şey.
İlk sezon da böyleydi. Her yer tiyatro dekoru gibi. Her karakter zıplıyor ve hepsinde iple asılı kaldıkları sırıtıyor.

Smoker castı biraz genç gözükmesi dışında çok iyi seçimdi. Onu da saç ile batırmışlar.

Her oyuncu, dünyanın en büyük prodüksiyonu vs diyordu. Tam tersine evrenin enginliğini hiç yansıtamıyorlar.

Etkileşimi iyi olduğu için kasmadan bu çiğlikte gidecekler belli ki

İlk sezon da böyleydi. Her yer tiyatro dekoru gibi. Her karakter zıplıyor ve hepsinde iple asılı kaldıkları sırıtıyor.

Smoker castı biraz genç gözükmesi dışında çok iyi seçimdi. Onu da saç ile batırmışlar.

Her oyuncu, dünyanın en büyük prodüksiyonu vs diyordu. Tam tersine evrenin enginliğini hiç yansıtamıyorlar.

Etkileşimi iyi olduğu için kasmadan bu çiğlikte gidecekler belli ki
Smoker'ın saçları düşük bütçeli Amerikan aksiyon komedi filmlerindeki kötü karakterler gibi olmuş.

Laboon çok mu küçük olmuş bana mı geliyor? Broggy dışında beğendiğim pek bir şey olmadı, tiyatro oyunu gibi duruyor çiğ kalmış. Umarım üçüncü sezonda çıtayı yükseltirler ve keşke luffy şu komik kıyafeti giymese... mangada bile kötü dururken live actionda ayrı kötü duruyor

Nami ile Robin arasında 10 yaş fark var. Serinin başında Nami 18, Robin 28 yaşındaydı.

Emily Rudd’un 18 yaşında gibi görünmediğini düşünüyorum; 32 yaşında olduğu çok bariz. Daha genç bir oyuncu seçseler daha iyi olurdu. :)

Son düzenleme:
Robin 10 numara olmuş. Mangadaki Robin'i düşününce de sinirim bozuluyor. Oda'nın şu karaktere haki vermemesi hala beni çıldırtıyor. 3 büyükler lobisi kahrolsun.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık