Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 162 66.9%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 80 33.1%

• Kullanılan toplam oy
    242
2026'da çıkacakmış. Bi de OP mangasına yavaş gidiyor deniliyor. Oda'nın günahına girmişiz, baksana dizisi 3 yılda bir çıkacak herhalde. :D

2026'da çıkacakmış. Bi de OP mangasına yavaş gidiyor deniliyor. Oda'nın günahına girmişiz, baksana dizisi 3 yılda bir çıkacak herhalde. :D
Oda gibi iki çizik atıp geçecek olsalar Türk dizileri gibi 35 bölümlük sezonlar ile gelirlerdi ama kaliteden ödün vermiyorlar. İnce eleyip sık dokuyorlar İlk sezon gibi müthiş bir sezondan sonra beklenti yüksek.

• Like
Tepkiler: Sid
Chopper olmuş facia beklentilerine nazaran beklentilerin çok üstünde. :) Ama bu animasyonlara harcadıkları parayla 3 sezon daha çekemez batarlar. :D Bence temiz bir üçüncü sezon sonunda noktayı koyarlar.
Benim de beklediğimden iyi. Aslına uygun. Zaten özellikle ilk chopper öyle çok tatlı çizilmemişti. Belki bir tık daha tombiş yapılabilirdi. Beni rahatsız eden mimikleri oldu ama bunu tuduma özel yapmışlar. Bölümlerde daha iyi de olabilir.

Bu sezon chopper, laboon, zoan şeytan meyveleri vs bir çok şey var. Grevlerden dolayı zaten geç başlamışlardı vs.

Birde son dönemde belirli bütçesi olan diziler geç geliyor. Şuan stranger things, wednesday vs 3 senede geliyor.

Ben 3. sezonun daha erken geleceğini düşünüyorum yani 2 yılda (( :
Ama 4. sezon gelir mi bilemiyorum. Etkileşimi böyle olursa gelmeye devam eder. Çünkü daha daha az bütçe ile daha fazla etkileşim alma ihtimalleri düşük. Yine de gittikçe absürtleşen evreni kaldırması zor olablir ve iptal gelebilir.

Devam ederse imkansız ama bir şekilde farklı bir kurgu ile de olsa zaman atlamasına kadar gelinirse, oyuncu değişikliği ile devam ederler.

Veya o zamana kadar farklı bir anime live action tuttururlarsa ondan devam ederler vs.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık