Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 159 67.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 78 32.9%

• Kullanılan toplam oy
    237
Valla bana hep tiyatro dekorları gibi geliyor. İlk sezonda böyleydi.

Geniş çekim manzaralar iyiydi ama normal sahneler bildiğin tiyatro dekoru gibiydi.

Bu görselde de o havayı aldım maalesef.

2026'da gelecek umarım zibilyon tane efektle de olsa güzel görsel çıkartırlar.

Gündüz gözüyle fantastik öğeler ayrıca zor oluyor. Dizide (seride) karanlık tema olmaması ayrıca proglem.
Çok dandik bir yapım yav bir kaç bölüm izleyip bırakmıştım. Keşke avatar dizisi kalitesinde olsaydı

Aslında seçim oyuncuyu değil Vivi’yi sorgulatıyor Vivi nasıl beyaz tenli olur dercesine.Çöl prensesi Vivi’yi bir hintli oynayacak mantıklı seçim ama seride Vivi her nasılsa koyu tenli değil Cleopatra misali.:hmm:
Kleopatra ve ailesi Helen kökenli, Makedon, Yunan temelli bir aile ve sürekli olarak aile içi evlilikler söz konusu. Yani kendisi beyaz kere beyaz bir kadın. Vivi de o yüzden öyle. GODADADADADA.

Gerçek nedeni ise Toriyama'nın cevabında. Reyize DB'de neden doğru düzgün zenci yok diye soruyorlar. Reyiz diyor ki bu bir manga. Japonlar için yapılan Japon eseri. Zenci ne alaka yav.

Kleopatra ve ailesi Helen kökenli, Makedon, Yunan temelli bir aile ve sürekli olarak aile içi evlilikler söz konusu. Yani kendisi beyaz kere beyaz bir kadın. Vivi de o yüzden öyle. GODADADADADA.

Gerçek nedeni ise Toriyama'nın cevabında. Reyize DB'de neden doğru düzgün zenci yok diye soruyorlar. Reyiz diyor ki bu bir manga. Japonlar için yapılan Japon eseri. Zenci ne alaka yav.
Ben karıştırmışım ya pardon Kleopatra’yı Nefertiti gibi Mısır prenseslerini örnek verecekken yanlış örnek olmuş. xD

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık