Tyr 22 Tem 2023 #421 Garp ve Roger olmuş . Shanks hiç oturmamış karaktere . Mihawk iyi seçim . Her şeyi geç Allah aşkına o Zoro hiç olmamış yav . Abiyi tanımam ama BTS grubu üyesi olabilir bu tiple . Zoro için hiç mi adam yoktu …
Garp ve Roger olmuş . Shanks hiç oturmamış karaktere . Mihawk iyi seçim . Her şeyi geç Allah aşkına o Zoro hiç olmamış yav . Abiyi tanımam ama BTS grubu üyesi olabilir bu tiple . Zoro için hiç mi adam yoktu …
Mihawk 22 Tem 2023 #423 DenizinŞövalyesi dedi ki: https://twitter.com/i/web/status/1682564623558647808 Genişletmek için tıkla ... Şarapçı olmuş bu.
DenizinŞövalyesi dedi ki: https://twitter.com/i/web/status/1682564623558647808 Genişletmek için tıkla ... Şarapçı olmuş bu.
ımmaru 22 Tem 2023 #424 Fragman benim hoşuma gitti açıkçası. Arlong gözüme iyi gözüktü nedense. Luffy'nin saldırıları çok iyi duruyor. Baratie'ye çok para harcadılar diye her sahneye koymuş krallar.
Fragman benim hoşuma gitti açıkçası. Arlong gözüme iyi gözüktü nedense. Luffy'nin saldırıları çok iyi duruyor. Baratie'ye çok para harcadılar diye her sahneye koymuş krallar.
Schrader 22 Tem 2023 #426 Shanks'ı oynayan adam bardaki haydutların elebaşını oynasa daha mantıklı olurmuş. O ne be öyle, Shanks'tan soğudum.
Shanks'ı oynayan adam bardaki haydutların elebaşını oynasa daha mantıklı olurmuş. O ne be öyle, Shanks'tan soğudum.
BiKahveMolası 22 Tem 2023 #428 Shanks'in animedeki ilk halini baz almışlar. Epey beğendim, çıksın hemen izleyeceğim.
Dattebayo..! 22 Tem 2023 #429 Skywalker dedi ki: Fanservis diye diye Shanks'ı ne hallere getirdiniz be. Genişletmek için tıkla ... Roger heybetli adamdır. Onu da Türk dizilerindeki karısından sürekli dayak yiyen alkolik çapulculara benzetmişler.
Skywalker dedi ki: Fanservis diye diye Shanks'ı ne hallere getirdiniz be. Genişletmek için tıkla ... Roger heybetli adamdır. Onu da Türk dizilerindeki karısından sürekli dayak yiyen alkolik çapulculara benzetmişler.
Wataame Daisuki 22 Tem 2023 #430 Arlong baya iyi olmuş yav .. Sanji her sahnede uçuyor resmen Buggy de güzel olmuş. İkinci fragman da dizi daha iyi şekillenmiş. Her türlü izlenir ya .
Arlong baya iyi olmuş yav .. Sanji her sahnede uçuyor resmen Buggy de güzel olmuş. İkinci fragman da dizi daha iyi şekillenmiş. Her türlü izlenir ya .