O nasıl açık pembe ya, benim için hafif sarılı beyaz bildiğin. Elbise ne renk sorusu gibi. Pembeye kilitlendiğim için görmemişim bile o karakteri.Luffy'nin Alvida'ya yumruk attığı sahnede var. Açık pembe saçlı.
O nasıl açık pembe ya, benim için hafif sarılı beyaz bildiğin. Elbise ne renk sorusu gibi. Pembeye kilitlendiğim için görmemişim bile o karakteri.Luffy'nin Alvida'ya yumruk attığı sahnede var. Açık pembe saçlı.
Bence böyle daha iyi. Saçların geneli yeterince kötü zaten. Çok sırıtan bir pembe olmaması iyi olmuş.O nasıl açık pembe ya, benim için hafif sarılı beyaz bildiğin. Elbise ne renk sorusu gibi. Pembeye kilitlendiğim için görmemişim bile o karakteri.
Mangayı okumadan diziyi izlemiş olsam yani One Piece ile dizi sayesinde tanışsam ve sonra meraktan mangaya/animeye başlasam nelere ters köşe olurum diye düşünüyorum da. Pembe saç, gözlük ve hafif göbekli bir tıfıl tam uyuyor.Bence böyle daha iyi. Saçların geneli yeterince kötü zaten. Çok sırıtan bir pembe olmaması iyi olmuş.
Nami güzel ağlayabilirse 2.sezonu görüp yayından kaldırılacak güzel ağlayamazsa o da gelmeyecek. Bunlara kafa yormaya gerek yok o yüzdenHiç sanmıyorum ama velev ki akıllarında final sezonuna kadar gitmek varsa Oda'nın bir an önce mangayı bitirip bunların da 2 yıl içinde hadi olsun 3 yıl içinde tüm sezonu halletmesi gerekiyor. Malum yaş gidiyor. Luffy'i oynayan yine 19 yaşındaymışta Usopp, Zoro, Sanji ve Nami'yi oynayanlar için sıkıntı - atıyorum 10 yıllık dizi olacak olması. -
Doğru. Anlık bir düşündüm yaşlandıklarında Kaido, Akainu, Mihawk , Kizaru gibi dövüşlerde nasıl olur diye. Yok olmuyor.Nami güzel ağlayabilirse 2.sezonu görüp yayından kaldırılacak güzel ağlayamazsa o da gelmeyecek. Bunlara kafa yormaya gerek yok o yüzden
Bence insanlar sırf meraktan baktığı için ilk sezonun izlenmesi fena olmayacağından 2. sezonu gelir. Tabi aynı kitle çoktan 1. sezonda diziyi bırakacağı için 2. sezonun izlenmesi (kaliteyi mücizevi bir şekilde arttırmazlarsa) düşük olacağından 3. sezonun geleceğini sanmıyorumNami güzel ağlayabilirse 2.sezonu görüp yayından kaldırılacak güzel ağlayamazsa o da gelmeyecek. Bunlara kafa yormaya gerek yok o yüzden
Balıkadamlar bence çok kötü oldu o yüzden göstermiyorlarBu iş Balıkadamlara bakar. Eğer o arcı kotarırlarsa, global seviyede idare edecek bir görüntü kalitesi yakalarlarsa o zaman çok rahat devamı gelir. Ancak fragman o ümidi vermiyor.
Muhtemelen. Artur da hiç bahsetmemiş. Ya çok kötü olduğu için bahsetmemiş ya da çok kötü olduğu için EXPO'da da göstermemişler : ))Bence insanlar sırf meraktan baktığı için ilk sezonun izlenmesi fena olmayacağından 2. sezonu gelir. Tabi aynı kitle çoktan 1. sezonda diziyi bırakacağı için 2. sezonun izlenmesi (kaliteyi mücizevi bir şekilde arttırmazlarsa) düşük olacağından 3. sezonun geleceğini sanmıyorum
Balıkadamlar bence çok kötü oldu o yüzden göstermiyorlar