Yanında da çocuğundan yaşlısına erkek kadın 99 kişi ile birlikte. Büyük reyting yaratır amaSiyahi, erkeksi bir kadın feci dayak yiyor.
Netflix bunu beğenmedi.
Tam şu anda bunu yazmaya gelmiştim, Crocus çok iyi olmuş ama umarım o trollemeleri güzel yaparlar. Bütçe artmış baya belli seçilen castlara para dökülmüş, ben bu sezon Garp görmek istemiyorum açıkçası, az görünsün her yerden çıktı geçen sezon xd
Clive Russell fanlar tarafından adı anılıyordu. Bilerek önceden sızdırıyorlar mı yoksa fanların sesini mi dinliyorlar bilemiyorum : ))
Croco için isim var mıydı ? Hiç denk gelmedim.Clive Russell fanlar tarafından adı anılıyordu. Bilerek önceden sızdırıyorlar mı yoksa fanların sesini mi dinliyorlar bilemiyorum : ))
Geçen sene vardı da bu sene ben de denk gelmedim.Croco için isim var mıydı ? Hiç denk gelmedim.
Ay gelsin biran önce ya 12 bölüme çıkarsınlarGeçen sene vardı da bu sene ben de denk gelmedim.
Başta Brezilyalı ve hintliler olmak üzere kitlesi kalabalık olanlar kendi oyuncularını öne çıkarmaya çalışanlar var. Onun dışında düşen isimler bir şekilde önemli.
Cobra Kai'deki eleman boşta ise Ace için nabız yoklayabilirler.
Caste harbi uğraşıyorlar helal olsun
Netflix bunu kesin değiştirir.Siyahi, erkeksi bir kadın feci dayak yiyor.
Netflix bunu beğenmedi.