Meşhur fıçı parçalayarak Büyük Hatta doğru yola çıkma sahnesi ile çok epik ve heyecanlı bir şekilde sona ermişti.Bu dizi en son nerede kalmıştı onu bile hatırlamıyorum o derece aklımda yer edinmemiş.
Fıçı parçalanıyor muydu o sahne de? Aklımda ayaklarını fıçıya vuruyorlar diye kalmış :/Meşhur fıçı parçalayarak Büyük Hatta doğru yola çıkma sahnesi ile çok epik ve heyecanlı bir şekilde sona ermişti.
Reyiz sonu aklımda kalmadı diyorsun, sonunu benden iyi hatırlıyorsun. Açtım baktım parçalamıyorlar ama yine de epik, çok iyi.Fıçı parçalanıyor muydu o sahne de? Aklımda ayaklarını fıçıya vuruyorlar diye kalmış :/
Ben mangadaki sahneden bahsetmiştimReyiz sonu aklımda kalmadı diyorsun, sonunu benden iyi hatırlıyorsun. Açtım baktım parçalamıyorlar ama yine de epik, çok iyi.
Kral erkek kelimesinin sözlükteki tanımı resmen. Her karaktere uyuyor.
Pahalı bir oyuncu zorKral erkek kelimesinin sözlükteki tanımı resmen. Her karaktere uyuyor.
Parası neyse veririz.Pahalı bir oyuncu zor
Zaten bütçenin nereye gittiği belli değil. Bari sezonluk büyük isimler koyulsa ufak roller için. Shanks az gözüktüğü için çok iyiydi ama yapmadılar. Henry Cavill için ilk sezonlarda kim uygun olur bilemiyorum.