Helmeppo'yu canlandıran adamın adı ilk sızdığında Shanks diye sızmıştı sonradan düzelttiler : ))Helmeppo ve Koby'nin dizinin en iyi cast seçimi olması. Bu kadar cuk olur cidden.
Helmeppo'yu canlandıran adamın adı ilk sızdığında Shanks diye sızmıştı sonradan düzelttiler : ))Helmeppo ve Koby'nin dizinin en iyi cast seçimi olması. Bu kadar cuk olur cidden.
Helmeppo fazla yakışıklı sanki ya orjinal karaktere göre ama evet katılıyorum dediğine ve Buggy cast ı da çok iyi olmuş.Helmeppo ve Koby'nin dizinin en iyi cast seçimi olması. Bu kadar cuk olur cidden.
Yok ya tam uyuyor tipine. Hal ve hareketler surat ifadesi bence baya Helmeppo. Karakteri baya yansıtmış.Helmeppo fazla yakışıklı sanki ya orjinal karaktere göre ama evet katılıyorum dediğine ve Buggy cast ı da çok iyi olmuş.
Neyseki Oda diziye müdahale etmiş de tek koluyla, tek ayak üstünde sarhoş halde Mihawk'ı alacağı resmileşmiş: PHiç kimse: ...
@justahuman ve ben: Abi yapımcı Mihawkçıymış.
Serideki tek hikayeye uygun şey.Neyseki Oda diziye müdahale etmiş de tek koluyla, tek ayak üstünde sarhoş halde Mihawk'ı alacağı resmileşmiş: P