Abi çocuk normal videolarında youtebedaki şeylerde sesi böyle çıkmıyor. Daha doğal. Filmde ise öfkelenmesinde gülmesinde bağırmasında çağırmasında bir gariplik yatıyor. Sanki zorla yapıyormuş gibi. Hiç samimi gelmiyor. Alamıyorsun o duyguyu. Luffy'nin Nami'ye şapkayı koyduğu sahnede eğilip de yukarı doğru öfkelenerek atarimayda diye bağırması mesela. En ikonik sahnelerden olması gerek. Ama çocuğun kol açışı bile bir garip duruyor. Olmamış abi.Biraz Japonca dublaj izledim. Evet, ses uyuşmazlığı, alışkanlık vs. gibi sebeplerle garip hissettiriyor ama Mayumi Tanaka'nın sadece sesinde bile Inaki'den daha çok oyunculuk var.
Luffy sanırım en olmayan karakter olmuş, sen belki de bu yüzden sevmedin ama çok kıyaslıyorsun animeyle reis. Onun gibi olmaz zaten, özellikle epik sahneler. Onlar için izlememeye çalış bence. Ben Kuroro'nun da dediği gibi tayfa içi ilişkilerden çok eğleniyorum mesela. Zaten animede de en çok özlediğim şey tayfanın yolculuk ederken gemide yaptığı komiklikler. O kadar uzun süredir öyle sahneler görmedik ki, güncelde öyle şeyler çizse şimdi muhtemelen yadırgarım.Abi çocuk normal videolarında youtebedaki şeylerde sesi böyle çıkmıyor. Daha doğal. Filmde ise öfkelenmesinde gülmesinde bağırmasında çağırmasında bir gariplik yatıyor. Sanki zorla yapıyormuş gibi. Hiç samimi gelmiyor. Alamıyorsun o duyguyu. Luffy'nin Nami'ye şapkayı koyduğu sahnede eğilip de yukarı doğru öfkelenerek atarimayda diye bağırması mesela. En ikonik sahnelerden olması gerek. Ama çocuğun kol açışı bile bir garip duruyor. Olmamış abi.
Abi favorilere dokunma yanlardan makasla incelt .
Favoriler bana Elvis Presley'i hatırlattı.
Mihawk'ın konuşma tarzını duydun mu?