Paragrafları yazar yazar gönderir , üstüne de bir sables gif i atar.. Netflix ciddiye alır bence xdKumcu bu sahneden sonra Netflix’e dava açar benden söylemesi bu işin peşini bırakmaz.
Yav he heTr dublaj izleyince daha komik oluyor, ciddi ciddi bu şeyi nasıl izliyorsunuz, çöp cast vasat oyunculuklar karakterler zaten alakası yok.
İyi diyeceğim tek şey wanpis evrenini live action olarak görmek, mekanlar fena değildi.
Kareografilerde harika iş çıkarıyorBu adam daha önce live actionlarda da yer almış diyorlar ya en iyisi bu olmalıydı gözüyle bakarak Zoro'yu daha çok eleştirebilirim. jjshj :dd.d Çünkü bu tip şeylere diğerlerinden daha hakim bir oyuncu.
Böyle yavan bir oyunculuğu varken nasıl tercih edilecek oyuncu haline gelebilmiş.
Zoro'nun yardımcı kaptan olduğunu gördük en azındanŞimdi Mihawk vs Zoro izledim. Luffy ile Zoro arasındaki diyalog o kadar duygusuz ki. Çünkü Animedeki gibi işlene işlene oraya kadar gelmedi. İlk 3 bölüm Zoro'yu tayfayı benimsememiş çiziyorsun. Sonra bir anda Zoro Kaptan'ı benimsiyor yenilince Luffy'e hüsrana uğrarsın di mi diyor.
10/0.001
o kadar gömüp bu puanı mı verdin alpa, sevsen kaç puan vericen kim bilirŞimdi Mihawk vs Zoro izledim. Luffy ile Zoro arasındaki diyalog o kadar duygusuz ki. Çünkü Animedeki gibi işlene işlene oraya kadar gelmedi. İlk 3 bölüm Zoro'yu tayfayı benimsememiş çiziyorsun. Sonra bir anda Zoro Kaptan'ı benimsiyor yenilince Luffy'e hüsrana uğrarsın di mi diyor.
10/0.001
Oyunculuğu kötü ama iyi dövüşüyor bts fanı.Kareografilerde harika iş çıkarıyor
10 üzerinden 0.001 verdim.o kadar gömüp bu puanı mı verdin alpa, sevsen kaç puan vericen kim bilir